نمایش نتایج: از 1 به 10 از 68
Like Tree9 لایک

موضوع: NRF24L01P USB Module

Hybrid View

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط bunnysa نمایش پست ها
    تا جایی که من با این ماژول ها کار کردم ، اینا خیلی نسبت به نویز محیطی حساس هستن، و در کل من پیشنهاد میکنم اگر قدرت برنامه نویسیتون در حد منه(پایینه) از این ماژول ها استفاده نکنید و به فکر جایگزین باشید
    البته با برنامه نویسی خوب و قوی میشه مشکلات این ماژول رو تا حدودی بر طرف کرد، مثل حذف کاراکتر های بی معنی و به هم ریختگی و کرش کردن پاکت ها
    جناب/سرکار صفدری عزیز:
    مشکل اینجاست که پروژه های متن باز کلا توی این مملکت آدم حساب نمیشن، ببخشید اینطور میگم اما خیلی از ما ها(از خودم مثال میزنم) حاضر نیستیم پروژه هامون رو به اشتراک بذاریم. دلمون میخواد همیشه نسبت به بقیه برتری داشته باشیم که البته راهش این نیست.
    به هر حال مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که تعداد افراد فارسی زبان متخضض در آردوینو بسیار کم هستن یا اگر هم هستن وقت ندارن! انشالله که با کمک همدیگه بتونیم قدرت علمی خودمون رو افزایش بدیم

موفق باشید
    سلام
    در مورد حساس بودن به نویز : آیا زمانی که دوتا از این ماژول رو با هم استفاده می کنید باز هم همین حساس بودن وجود داره؟ (منکه مشکلی نداشتم!)
    برنامه نویس خوب و قوی رو نمی دونم با چه محکی میشه سنجید ولی تا حدودی امیدوارم باشم. به هر حال من کامپیوتر نرم افزار خوندم و پایان نامه ارشدم هم یه قسمتی اش مربوط به embedded programming هست؛ چهار سالی هم هست که درسهای مختلف کامپیوتر و یکسری درسهای برق رو درس میدم.
    ولی این مشکل ربطی به برنامه نویسی نداره تنظیمات این ماژول با ماژول روی Arduino یکسان نیست و یک مشکل تنظیمات هست نه ماژول. فقط همین دلیل برای این ادعا کافیست که دوتا از ماژول یکسان با هم خوب کار میکنند! مگر اینکه چیپ ماژول چیز دیگری باشد وگر نه با این چیپ ( +nRF24LU1) باید بتوان ارتباط پایدار ایجاد کرد و مشابه این کار هم زیاد انجام شده و تو اینترنت موجود هست.
    اونطور ها هم نیست که متن باز ها آدم حساب نشن، کامپیوتری ها گاهآ انجمن های خیلی فعال هم دارند ولی در مجموع من هم ترجیح میدم انجمن های انگلیسی زبان رو دنبال کنم و فعال باشم تا فارسی زبان .مشکل این ماژول هم اینه که خیلی بی نام و نشونه آدم نمیدونه تو یه انجمن دیگه اصلآ چی بپرسه یا دنبال چی باشه! ماژول های مشابه ولی نام دار این مشکل رو ندارند و خوب طبیعتآ باید گرون تر هم باشند.با این هزینه این ماژول فوق العاده است.(به شرطی که کار کنه!)

به هر حال ممنون از پاسخ تون و من هم امیدوارم و هم اعلام آمادگی میکنم که اگر این انجمن بخواد فعال باشه، همکاری خواهم کرد.

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط safdari نمایش پست ها
    سلام
    در مورد حساس بودن به نویز : آیا زمانی که دوتا از این ماژول رو با هم استفاده می کنید باز هم همین حساس بودن وجود داره؟ (منکه مشکلی نداشتم!)
    برنامه نویس خوب و قوی رو نمی دونم با چه محکی میشه سنجید ولی تا حدودی امیدوارم باشم. به هر حال من کامپیوتر نرم افزار خوندم و پایان نامه ارشدم هم یه قسمتی اش مربوط به embedded programming هست؛ چهار سالی هم هست که درسهای مختلف کامپیوتر و یکسری درسهای برق رو درس میدم.
    ولی این مشکل ربطی به برنامه نویسی نداره تنظیمات این ماژول با ماژول روی arduino یکسان نیست و یک مشکل تنظیمات هست نه ماژول. فقط همین دلیل برای این ادعا کافیست که دوتا از ماژول یکسان با هم خوب کار میکنند! مگر اینکه چیپ ماژول چیز دیگری باشد وگر نه با این چیپ ( +nrf24lu1) باید بتوان ارتباط پایدار ایجاد کرد و مشابه این کار هم زیاد انجام شده و تو اینترنت موجود هست.
    اونطور ها هم نیست که متن باز ها آدم حساب نشن، کامپیوتری ها گاهآ انجمن های خیلی فعال هم دارند ولی در مجموع من هم ترجیح میدم انجمن های انگلیسی زبان رو دنبال کنم و فعال باشم تا فارسی زبان .مشکل این ماژول هم اینه که خیلی بی نام و نشونه آدم نمیدونه تو یه انجمن دیگه اصلآ چی بپرسه یا دنبال چی باشه! ماژول های مشابه ولی نام دار این مشکل رو ندارند و خوب طبیعتآ باید گرون تر هم باشند.با این هزینه این ماژول فوق العاده است.(به شرطی که کار کنه!)

به هر حال ممنون از پاسخ تون و من هم امیدوارم و هم اعلام آمادگی میکنم که اگر این انجمن بخواد فعال باشه، همکاری خواهم کرد.

سلام مجدد
    آره حتی زمانی که دوتا یا چند تا رو با هم استفاده کردم بازهم به نویز ها حساس بود. حتی به نویز های موبایل و ولتاژ برق ac ! در واقع همین خروجی های بی معنی که در سریال مونیتور میبینیم همون دیتا های خطایی هست که تحت تاثیر نویز ها یه این شکل در اومده
    بسیار از آشنایی با شما خوشحال شدم امیدوارم از وجودتون بتونیم استفاده کنیم و همیشه موفق و پیروز باشید
    یکی دیگه از مشکلات ما در ایران اینه که تکنولوژیمون وابسته به اونور هست و از خودمون چیزی نداریم. پس اینجا به نظر من مسئولیت کسانی که توانایی بالاتری دارند و زبان انگلیسیشون هم خوبه، سنگین تر میشه، چون به هر حال ما باید بتونیم به هم زبونای خودمون بهتر کمک کنیم!

کلمات کلیدی این موضوع