نوشته اصلی توسط magmagmary سلام چرا از یه سری پایه هایی که خود شیلد کشیده بیرون میتونی استفاده کنی این لینک رو بخون Arduino LCD KeyPad Shield (SKU: DFR0009) - Robot Wiki شماتیک شیلد رو توش گذاشته میتونی چک کنی ببینی که کدوم پینها آزادن کدومها استفاده شدن درود منظورتون از پایه های بیرون کشیده این قرمزان؟اینا که سیم بره توشون محکم نمیشه . بعد تازه معلوم نیست که کدوم پین هان
نوشته اصلی توسط مهیار درود منظورتون از پایه های بیرون کشیده این قرمزان؟اینا که سیم بره توشون محکم نمیشه . بعد تازه معلوم نیست که کدوم پین هان بله همین پینهان خب باید بهشون پین هدر لحیم کنین تا بتونین با سیم های برد بردی سنسورها رو بهشون وصل کنین این عکس میتونه کمکتون کنه :
نوشته اصلی توسط magmagmary بله همین پینهان خب باید بهشون پین هدر لحیم کنین تا بتونین با سیم های برد بردی سنسورها رو بهشون وصل کنین این عکس میتونه کمکتون کنه : چقدر لحیم کردنشون سخته ... زدم دوتا پایه رو بهم متصل کردم الانم هرکاری میکنم ظاهرا بینشون فاصلست ولی وقتی چک میکنم بهم متصلند لحیم کردن قلق خاصی داره؟
نوشته اصلی توسط مهیار چقدر لحیم کردنشون سخته ... زدم دوتا پایه رو بهم متصل کردم الانم هرکاری میکنم ظاهرا بینشون فاصلست ولی وقتی چک میکنم بهم متصلند لحیم کردن قلق خاصی داره؟ کم کم که ماژول های مختلف بخرید و بخواید پین هدر لحیم کنید متوجه میشید اره یه سری فوت هایی داره که تو این لینک آموزش داده آموزش الکترونیکی
مشاهده قوانین انجمن