ببین دوست من
من با کدی که تو pdf بود و کتابخونه LCD4Bit_mod.h تست گرفتم
اینم فیلم و عکسش
TinyUpload.com - best file hosting solution, with no limits, totaly free
ببین دوست من
من با کدی که تو pdf بود و کتابخونه LCD4Bit_mod.h تست گرفتم
اینم فیلم و عکسش
TinyUpload.com - best file hosting solution, with no limits, totaly free
ویرایش توسط paddesky : 03-26-2016 در ساعت 08:48 PM
سلام
بفرمایید:
VID_20160326_152324_2
اووو بـــــلـــه ... تشکر، درست شد و شیلد من هم کار میکنه، مشکل نه از برد و نه از شیلد و نه از کد نبود، مشکل از جا زدن شیلد بروی برد بود که من تا آخر پین هارا فشار نمیدادم
از روی تصویر ارسالی شما اینچنین نصب کردم ... ممنون
الان تست کار میکنه، موندم که چرا برای برنامه های خودم که از لایبرری Liquid Crystal استفاده می کنم، بجای پارامترها، ررررررررررررررررررر نمایش میده!
سلام ... بله کمی روش کار کردم و بالاخره کار کرد و پارامترهای درخواستی را نمایش داد البته با لایبرری liquid crystal و حالا میخوام با این دکمه ها منو بسازم که مثلا وقتی دکمه را بزنیم بره و پارامتر لاین بعدی را نمایش بده اما موفق نشدم و بجاش به هر پارمتر یک دکمه اختصاص دادم ... حالا اگه نظر یا پیشنهادی راجع به منو سازی با این شیلد دارید خوشحال میشم بدونم و یاد بگیرم ... ممنون
ممنون چه خوب ... اما من بلد نیستم چنین تابعی بسازم که پس از فشردن مثلا دکمه پایین، متغیرهای دیگر را بجای متغیرهای فعلی قرار بده
شما می تونید با این شیلد چنین تابعی بنویسید و بجای متغیرها 1 2 3 4 و ... قرار بدید ... مثلا وقتی روشن میشه روی صفحه سطر اول عدد 1 را نمایش بده و سطر دوم عدد 2 و وقتی که دکمه پایین را بزنیم بجای آنها 3 و 4 را نمایش بده و به همین ترتیب مثلا تا 11 و 12، و بلعکس با دکمه بالا، این عمل معکوس تکرار بشه؟
من که نمیتونم این کارو انجام بدم!