1 لایک
-
1
Post By farzintey
-
تبدیل سیگنال معادون قرمز به سیگنال رادیویی توسط ماژول ها
با سلام میشه راهنمایی کنید که من سیگنال کنترل ماهواره از طریق ماژول گیرنده معادون قرمز دریافت و در خروجیش به ماژول فرستنده ask dx-rf فرکانس 315 مگاهرتز انتقال بدم و در طرف دیگه با ماژول گیرنده ask dx-rf فرکانس 315 مگاهرتز دریافت و خروجیش به ماژول گیرنده مادون قرمز و در نهایت به دست رسیورم در فاصله دورتر برسه درواقع من میخام سیگنال کنترل ریسیورم به وسیله ای ماژول ها در فاصله دورتر ارسال کنم و اگر اینجور نمیشه چطور میتونم سیگنال کنترل رسیورم تو فاصله دورتر بدست رسیورم برسونم درواقع امواج معادون قرمز به فرکانس رادیویی تبدیل کنم و انطرف تر دوباره بشکل معادون قرمز دریافت و به دستگاهم انتقال دهم؟؟؟؟ و یه سایت خارجی هستش چنین پکیج داره لطفا مشاهده کنید ممنون میشم راهنمایی کنید
http://www.asia.ru/en/ProductInfo/1134172.html
ویرایش توسط farzintey : 12-10-2016 در ساعت 07:46 AM
-
-
ممنون از راهنماییتان برد این محصول که معرفی کردید چقدر هستش؟ من حداقل 200 متری نیاز داشتم؟ و دومی اینکه تمام سیگنالهای کنترل رسیورم را تو گوشیم خواهم داشت که به ریسیورم همون فرمانها انتقال بدم و کمی توضیح بیشتر بدید که چطور تمامی اون دستورات ریموت تو گوشی میتونم داشته باشم؟
-
-
سلام
بررسیش میکنم اگر تایید بشه ایشالا میره برای روند تامین
اگر بتونید از
سایتهای
alibaba
1688
aliexpress
اینک بفرستید به trade@aftabrayaneh.com
به نظرم بهتر میشه پیگیری کرد
-
ممنون از راهنمایی شما فقط میخاستم بدونم اون سایتهایی که فرمودید مگه با خرید یک عدد از کشور خارجی میفرستن؟ بعد اینکه تو گمرک میمونه من باید برم دنبالش؟ و یا هرچی روتین به ادرس خونه من میاد؟
-
مثلا شما یک آی سی بخصوصی می خواید
چون من احتیاج دارم به جزییات فنی ابعاد و ... چیزی که شما دیدید رو من دقیقا همون باید از توی سامانه پیدا کنم و با فروشنده صحبت کنم و امکان سنجی انجام بدم.
بعد از که امکان تهیه فراهم شد خدمتتون استعلام میدم که این آی سی مثلا میشه 5 هزار تومن یا 10 هزارتومن
وجه رو واریز می کنید از طریق پرداخت آنلاین وجه و(مبلغ=تعداد) نهایتا کد سفارش به من میدید.
من خرید می کنم همراه مرسوله فروشگاه تامین میشه و تحویلتون داده میشه مشابه هر کالای دیگه.
تمامی مسائل حمل از چین و گمرکی و ترخیص ... با مجموعه آفتاب رایانه هست
-
یه مشاوره میخاستم ازتون یه ماژول دارید ماژول فرستنده گیرنده nrf24l01p + pa + lna با برد 1500 متر و فرکانس 2.4g با توجه به نرخ انتقال دیتا میتونم سیگنال کنترل رسیورم به واسطه گیرنده معادون قرمز ارسال و دریافت کنم
-
با سلام میشه قیمت تمام شده و برد این دستگاه که لینکشو براتون میذارم برام اعلام کنید که درصورت امکان از شم تهیه کنم
How to Use Wireless IR Remote Control Extender
http://www.asia.ru/en/ProductInfo/1134172.html
البته دو تا محصول مختلف براتون گذاشتم در صورت امکان هر کدوم برد بیشتری داشت اون مد نظرم هستش و قیمت تمام شده که ببینم در صورت معقول از شما تهیه کنم ممنون
ویرایش توسط farzintey : 12-12-2016 در ساعت 06:53 AM
-
با سلام و خسته نباشید من ماژول تو همین نرخ تبادل اطلاعات میخاستم تهیه کنم فقط باکمی برد بیشتر حداقل 300 متر چه ماژولی پیشنهاد میکنید من تهیه کنم ؟
توضیح اینکه ماژول اطلاعات NRF24LE1 + PA + با برد یک کیلوتر تا اونجا که من اطلعات دارم باید با میکرو راه اندازی شود در صورتی که مداری ه من میخام ازش استفاده کنم یه ورودی دیجیتال میخورهممنون میشم راهنمایی کنید تو خرید این ماژول لینک مداری که ماژول فرستنده و گیرنده استفاده شده میذارم توضیح اینکه این مدار فرستنده و گیرنده معادون قرمز به وسیله این ماژول هستش
Wireless Extender For IR Remote Controls - Electronics For You