نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: مقدار گام و قطر لید اسکرو

Hybrid View

Junior Member
    سلام
    دوست عزیز ممنونم از پاسخ کامل شما
    این اولین تجربه ساخت سی ان سی من هستش حالا به نظر شما من چه قطر و گامی رو که ایده آل باشه واسه دستگاهم در نظر بگیرم محور x رو 50 سانت در نظر گرفتم و محور y رو هم 70 سانت استپ هام هم تقریبا مشابه nema 23 هستش و واسه حکاکی چوب در نظر دارم.
    من لید اسکرو با مهره مکعبی برنجی با گام 3 میل و قطر 16 یا 12 میل رو در نظر گرفته بودم.
    خیلی ممنون و سپاسگزارم از توجهتون
    ویرایش توسط laser_wave25 : 12-25-2016 در ساعت 11:57 AM دلیل: اضافه کردن مطلب

مدیر ویژه
    نقل قول نوشته اصلی توسط laser_wave25 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز ممنونم از پاسخ کامل شما
    این اولین تجربه ساخت سی ان سی من هستش حالا به نظر شما من چه قطر و گامی رو که ایده آل باشه واسه دستگاهم در نظر بگیرم محور x رو 50 سانت در نظر گرفتم و محور y رو هم 70 سانت استپ هام هم تقریبا مشابه nema 23 هستش و واسه حکاکی چوب در نظر دارم.
    من لید اسکرو با مهره مکعبی برنجی با گام 3 میل و قطر 16 یا 12 میل رو در نظر گرفته بودم.
    خیلی ممنون و سپاسگزارم از توجهتون
    سلام .
    شما می تونید از موتور استپر بین 22 کیلو تا 40 کیلوگرم استفاده کنی . ولی در مورد لید اسکرو خیلی مناسب نیست از این نوع استفاده کنی چون مهره برنجی بر اثر کار کرد تو صنعت چوب دچار خوردگی میشه پس 0.0 دستگاه دچار خطا میشه بهتره از بال اسکرو با گام 2.5 یا 3 و قطر 16 یا 25 (هرچی قطر کمتر قیمت بالاتر) استفاده کنی