با سلام خدمت دوستان عزیز
با اجازه مدیران و دوستان عزیز من می خوام کتاب خانه هایی که بر اساس نیاز خودم توی پروژه ها مینویسم رو در این تاپیک قرار بدم.
قبل از انجام این کار میخوام توضیحاتی رو بیان کنم.
معمولا کتابخانه های آردینو برای کار با شیلد ها و قطعات الکترونیکی که به بورد وصل میشن نوشته میشن و خب معمولا همراه اونها این کتابخانه ها هم ارائه و یا با کمی جستجو توی اینترنت میتونیم به اونها دسترسی پیدا کنیم.
از اونجایی که من به صورت حرفه ای الکترونیک رو بلد نیستم ولی سالیان زیادی برنامه نویسی به زبان های مختلف رو انجام میدم و پس از آشنایی من با آردینو توی پروژه ها به این نتیجه رسیدم که برنامه نویسی برای آردینو بسیار سادس ولی اگه پروژه به دستورات کنترلی زیادی نیاز داشته باشه قرار دادن این کدها چه در بدنه اصلی دو تابع (setup و loop) و چه به عنوان توابع تعربف شده در بدنه برنامه بعد ها دچار سردرگمی آدم میشه راه حل این کار تعریف توابع توی فایل های جداگانه در برنامه و وارد کردن آنها در بدنه اصلیه خب منم تقریبا همین کار رو میخوام بکنم ولی با این تفاوت که نیاز های خودم رو در قالب کلاس و به صورت کتابخانه مینوسم که در هر برنامه ای که نیاز داشته باشم از اونها استفاده کنم. استفاده از کلاس و شیگرایی باعث خطایابی و نگهداری رابرنامه برای ما میشه.
شیلد های آردینو که حداقل تا بحال من دیدم به صورت سخت افزاری بودن و من اسم کتابخانه هایی رو که میسازم رو گذاشتم شیلدهای نرم افزاری برای آردینو.
اکثر کتاب خانه هایی که من اینجا قرار میدم یا خودم نوشتم و یا تغییراتی در اونها ایجاد کردم. اگه کتابخانه ای که قبلا نوشته شده و تغییری لازم نداشته باشه آدرسش رو در اینجا اعلام میکنم.
هر کتابخانه ای که اینجا ارسال بشه فایل نحوه استفاده از اون و نمونه کد هم همراهش خواهد بود.
نحوه نصب این کتاب خانه ها رو همه شما بخوبی بلد هستید ولی کسانی که نمیدونن این ها رو چطور به IDE آردینو معرفی کنن مانند تصاویر زیر باید عمل بکنن:
مرحله1:
مرحله2 انتخاب فایل کتابخانه:
بعد از این که کتابخانه رو به IDE معرفی کردین حالا میتونید از اون استفاده کنید.
به منوی Sketch رفته و زیر منوی Import library رو باز کنید همونطور که میبینید کتابخانه جدید در انتهای منو در قسمت Contributed افزوده شده:
الان با کلیک بر روی نام کتابخانه به راحتی میتونید اون رو در کد برنامه قرار دهید.
با تشکر
سجاد ثروت جو