نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوع: رجیستر ( Register ) نشدن sim800

Threaded View

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط babakt70 نمایش پست ها
    خیلی ممنون بابت پاسخی که دادید
    همون طور که گفتم این ماژول sim800l دو مدل هستش، یکی با رگلاتور که با 5 ولت و دیگری بدون رگلاتور که با 3.7 تا 4.2 ولت کار میکنه. آمپر مورد نیاز برای کارایی اینها حداقل نیم آمپره که فقط میتونی یه اس ام اس بدی که بعد به خودی خود ریست میشه و آمپر مناسب برای اتصال به اینترنت و تماس، بالای 2 آمپر هستش. در هر حال بنده برای تامین ولتاژ و آمپر از خود آردوینو استفاده نمی کنم و از یک منبع تغذیه بیرونی که آمپری بیشتر از 3 داره استفاده می کنم. به هر حال روشن شدن ماژول و عدم پاسخ گیری از ماژول حتما مربوط به مشکل ریجستری در شبکه نمیشه. افرادی دچار مشکل رجیستری هستن که ابتدا از منبع تغذیه مناسب استفاده کردن، سخت افزار و سیم کشی درستی دارن، پاسخ درست و سریعی در یافتن شبکه ها دریافت میکنن، این افراد در صورت دریافت مقدار 3 در پاسخ به دستور at+creg? l دچار مشکل ریجستری هستن. البته ممکن اطلاعات من هم ناقص باشه و از دوستان با تخصص مناسب خواهش می کنم ایرادات بنده رو بگن.
    در هر حال لطفا با استفاده از دستور at+cgmr ورژن فریمورتون رو پیدا کنید و همینجا بگید. شهر، تاریخ فعال کردن و اینکه ماژولتون رگلاتور داخلی داری و یا نه هم بگید ممنون میشم.
    دوست عزیز اصلا نمیدونم واژه رجیستر نشدن ماژول رو کی سر زبونا انداخت . طرح رجیستری اصلا ربطی به ماژولها نداره . چند مورد تو این ماژولها ایجاد مشکل میکنه :
    1 : تغذیه نامناسب . ( استفاده از مبدلهای dc به dc با حداقل 2 آمپر جریان )
    2 : نویز حاصل از امواج مغناطیسی هنگام رجیستر شدن به شبکه یا دریافت پیام ، تماس . ( تو این حالت حتما ماژول باید فاصله مناسبی نسبت به میکرو داشته باشه مخصوصا اگه میکرو دیپ باشه )
    3 : حساس بودن به سیمکارت ( ماژول من با سیمکارت قدیمی همراه اول به راحتی کار میکنه اما با سیمکارت جدید به شبکه رجیستر نمیشه . یا با سیمکارت رایتل به راحتی به شبکه متصل میشه )
    4 : استفاده از تقسیم مقاومتی ولتاژ از پایه TX میکرو به پایه RX ماژول ( زمانی که میکرو با 5 ولت تغذیه میشه .)
    ویرایش توسط Ahmad110 : 01-03-2018 در ساعت 05:43 PM

کلمات کلیدی این موضوع