نوشته اصلی توسط
babakt70
خیلی ممنون بابت پاسخی که دادید
همون طور که گفتم این ماژول sim800l دو مدل هستش، یکی با رگلاتور که با 5 ولت و دیگری بدون رگلاتور که با 3.7 تا 4.2 ولت کار میکنه. آمپر مورد نیاز برای کارایی اینها حداقل نیم آمپره که فقط میتونی یه اس ام اس بدی که بعد به خودی خود ریست میشه و آمپر مناسب برای اتصال به اینترنت و تماس، بالای 2 آمپر هستش. در هر حال بنده برای تامین ولتاژ و آمپر از خود آردوینو استفاده نمی کنم و از یک منبع تغذیه بیرونی که آمپری بیشتر از 3 داره استفاده می کنم. به هر حال روشن شدن ماژول و عدم پاسخ گیری از ماژول حتما مربوط به مشکل ریجستری در شبکه نمیشه. افرادی دچار مشکل رجیستری هستن که ابتدا از منبع تغذیه مناسب استفاده کردن، سخت افزار و سیم کشی درستی دارن، پاسخ درست و سریعی در یافتن شبکه ها دریافت میکنن، این افراد در صورت دریافت مقدار 3 در پاسخ به دستور at+creg? l دچار مشکل ریجستری هستن. البته ممکن اطلاعات من هم ناقص باشه و از دوستان با تخصص مناسب خواهش می کنم ایرادات بنده رو بگن.
در هر حال لطفا با استفاده از دستور at+cgmr ورژن فریمورتون رو پیدا کنید و همینجا بگید. شهر، تاریخ فعال کردن و اینکه ماژولتون رگلاتور داخلی داری و یا نه هم بگید ممنون میشم.