نقل قول نوشته اصلی توسط siib نمایش پست ها
علیک سلام
بستگی به تعریفت از همزمانی داره ، یه موقع هست واقها دوتا کار همزمان انجام میشن اما یه مواقعی هم هست اون دوتا کار تو بازه های زمانی کوتاه و در کنار هم دارن انجام میشن و به نظر میاد واقعا همزمان هستن (وقتی زیاد بهش فکر میکنم گیج میشیم )
آردوینو توی هر بازه زمانی میاد اون دستوراتی که تو بهش میدی رو انجام میده و از اونجایی که تو این دستورات رو معمولا تو یه حلقه تکرار میذاری (loop) هی پشت سر هم اون کارا رو میکنه و از اونجایی که سرعتش نسبتا بالاس به نظر میاد داره اون کار ها رو با هم انجام میده ، تصور کن آردوینو مثل یه آدم کاراش رو انجام میداد و میتونستی سرعتش رو کم کنی ، اول میرفت سنسور رطوبت رو میخوند بعد دما رو بعد میومد نگاه میکرد ببینه حد مجاز مقادیر چقدره بعد قکر میکرد و مقایسه میکرد مقدار ها رو با حد مجاز بعدم تصمیم میگرفت و دستگاه خنک کننده یا گرم کننده رو روشن میکرد حالا همین رو سرعتش رو ببر بالا توی بازه های خیلی کوچیک این کار رو میکنه و چون ما اونقدر سریع نمیبینیم به نظرمون میاد داره همه کار ها رو با هم میکنه
در مورد کاری هم که میخوای بکنی همین کدی که از brainy کپی کردی خیلی خوبه هرچی هم کم داشت فکر کن خودت جای آردوینو بودی چیکار میکردی و همونو کد کن
موفق باشی
اگه مشکل داشتی یه سر بزن به وبلاگ آموزش آردوینو وبلاگ آردوینو | تازه ترین های آردوینو و دنیای فن آوری
ممنون از وقتی که گذاشتی
پس چیزی که میخوام عملا شدنیه؟
حالا میتونم یکی دو مورد حذف کنم ولی چندتاش ضروریه
کدوماشو میتونم به راحتی اجرا کنم و چطور؟
درموردوبلاگ هم اونجارو قبلا بوک مارک کردم عالیه 😊😉
ممنون