صفحه 2 از 15 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 147
Like Tree63 لایک

موضوع: ساخت پرینتر سه بعدی و دستگاه سی ان سی در 5 ساعت!

  1. #11
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    نوشته ها
    21
    سلام دوست عزیز از اینکه یه مدتی نتونستم به این مطلب سر بزنم عذر خواهی میکنم.
    دوست عزیز موتورهای با گشتاورهای 5 کیلوگرمی که عمدتا تا 2 آمپر جریان کارنت دارند رو به راحتی با شیلد مربوط به آردوینو و درایور های a4988 که با یه هیت سینک (که معمولا باهم به فروش میرسند) به سادگی درایو کرد... راجع به قسمت های به اصلاع الکترونیکی هم باید بگم که دوست عزیز نیازی نیست کار خاصی انجام بدید خوشبختانه همه این کارها رو برد آردوینو و شیلدهای متنوع اون انجام میده... به عنوان مثال شیلد cnc برای کار شما مناسبه و بسیار هم ساده هست شیلد cnc درحال حاضر توی بازار 25هزار تومانه و منطقی به نظر میاد، درایور a4988 هم 7500 یا 11هزار تومانه(خرید قدیمشونه ) ) آردوینوی یونو هم که سازگار با این برده نزدیک به 30 هزارتومنه یه پاور 12 ولت 5تا10 آمپر بدون فن هم حدود 35 هزارتومنه و هر استپر دو فاز 4تا 5 کیلویی هم از 40 تا 70 هزار تومانه و اند استاپ ها هم از هزار تا 3هزار تومانه (مناسب کار ما) سرهم کردن اینها بسیار ساده است.
    اما به نظر من بهتره که از درایور های حرفه ای که بطور جداگانه برای اینکار در نظر گرفته شده و امکانات بیشتر (مثل میکرو درایوهای بالا و ساپورت ولتاژهای بالا و آمپراژ بالا) رو داره استفاده کنی که قیمتش از 70 تا 450 هزار تومانه.
    موفق باشی

  2. #12
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    نوشته ها
    21
    سلام دوست عزیز.
    روی بردهای شیلدها همه چیز خوب توضیح داده شده. مثلا درایور ها هر کدام مربوط به کدام محورند و خروجی هر کدام در کنار درایور و یا اند استاپها(میکرو سوییچها) برای ابتدا و انتهای هر محور و ورودی برق و غیره از بین همه شاید این جامپرها خوب مشخص نیست که اونم با یه سرچ ساده پیدا میشن.
    این جامپرهایی که روی شیلد میبنید کارایی های مختلفی دارند که به صورت زیر تعریف میشن:


    جامپری که گوشه پایین سمت راسته برای مشخص کردن نحوه عملکرد میکرو سوئیچ هاست مثل این که با باز شدن عمل کنند یا با بسته شدن
    جامپرهای مربوط به هر درایور که بین دو پایه درایورها قرار دارند برای میکرو استپینگ هستند که اگر نباشند فول استپ و اگر یکی پس از دیگری از چپ اضافه شوند به ترتیب استپ ها نصف میشوند یعنی استپها ریز تر از مثلا 1.8 درجه میشوند(1/2 و 1/4 و ...)
    جامپرهایی که در سمت چپ بورد در دو ردیف هستند برای کپی کردن حرکت و یا جهت یک محور بر روی محور چهارم هستند و اگر در پایین ترین ردیف قرار بگیرند حرکت محور چهارم مستقل عمل میکند.
    اینم لینک توضیحات دقیق :
    Arduino CNC Shield V3.XX – Assembly Guide | Protoneer.co.nz
    موفق باشی
    تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده untitled.jpg  

  3. #13
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    نوشته ها
    21
    سلام به شما دوست عزیز لطف داری...
    بله حتما این فایلها توی کامپوتر قدممه که باید سر فرصت پیداشون کنم و حتما براتون ایمیل میکنم
    موفق باشید

  4. #14
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    20
    آقا امین مرسی از اینکه جواب دادی
    راهنماییاتون کاملا واضح و عالی بود ولی میخوام واستون بگم ک من چقدر سردرگمم.اول برنامه ی من روی همون شیلدcnc و a4988بود ولی با تحقیق ک کردم دوستان گفتن چون دستگاهت حکاکی روی mdf و ب موتورا فشار میاد جوابگوی کارت نیست.خلاصه شب و روز کارمون شد.تحقیق.پرس و جو.سرچ و... تا اینکه رسیدم ب L298 و esay driver ک الان خریداری کردم ولی نرسیدم تست کنم.باز تحقیقات نشون داد ک بازم جریانش کنه. ک اینجا داستان کشید ب کنترلرtb6569 بازم پیگیرش شدم ک متوجه شدم تو کل ایران فقط یک جا هست ک خیلی گرون میفروشتش و اگه بخوام از چین بیارم بازم گرون درمیاد.خلاصه بازم چسبیدم ب تحقیق ک رسیدم ب درایورایtb6600 ک همچنان دارم روشون تحقیق میکنم. ولی ف کنم در کل آخرش با ماسفت ک هیجی ازش نمیدونم راه اندازی کنم.اینارو گفتم ک بدونید اوضاع چقد وخیمه.خخخخخ.ببخشید سرتونو درد آوردم.
    البته پیگیری های درایور جمشاد و شخم زن اینترنت ک بحثشون جداست.اونارو میگفتم دیگه هیچ.
    بازم ممنون از لطفتون ک جوابگو هستید.

  5. #15
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    20
    ببخشید چون با گوشی تایپ میکنم غلط املایی داشتم.
    منظورم کنترلرtb6560 بود ک کنترلر و درایور باهم توی یک برد هستن
    بازم ببخشید بخاطر غلطای املایی.
    موفق باشید.

  6. #16
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    اگه grbl قديمي استفاده كنيد ميتونيد از h bridge هاي ساده اسنفاده كنيد كه تنوع بالايي دارن و ميشه راحت يدونه با قابليت تحمل جريان خوبشو كشف كرد .
    اگه يكى لحيمكاري SMD بلد باشه و ساخت مدارش خوب باشه ميتونه اي سي هاي جريان بالاي chopper بخره و با همون روش step dir كنترل كنه.
    البته بهترين راه خريد درايور هاي جريان خيلي بالا هست كه افتاب رايانه يه نمونه داره . اگه امكان خريد مستقيم از خارج بود ميشد geckodrive خريد كه بهترين ها هستن (و البته هر درايور بالاي ١٠٠ دلاره)
    در ويكي reprap يه ليست اي سي هاي درايور استپر هست همونجا هم جريان رو نوشته ...
    لایک کردن

  7. #17
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    20
    سلام مجدد
    اگه کسی دیتاشیت یه درایور استپ موتور ماسفت داره بزاره ک شروع ب ساخت کنم.
    باتشکر

  8. #18
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    23
    سلام
    داداش تجربه ثابت کرده سراغ ساخت درایور نری بهتره که این نظر شخصی من نیست !!! مثلا من خودم خیلی وقت پیش دنبال l298 بودم کل قطعات اون برام 20 تومن اب خورد اما ساختش 50 تومن !!!! که حالا خیلی زور بزنه 2 امپر بده یا نده که بعدش راحت می سوزه ولی توهمین سات افتاب رایانه و خیلی سایت های دیگه درایور DRV8825 رو اوردن که تا 2.2 امپر با یک هیت سینک کوچیک راحت جواب می ده
    اما احتمالا شما الکی درگیر درایور امپر بالا هستی چون با توجه به نوشته هات مشخصه با توجه به نوع موتورت دنبال درایور نیستی !!
    به نظرم همین tb660 که 4.5 امپر رو میده جواب کارت رو خیلی راحت بده
    بازم اگه فکر میکنی موتورت بالا تر از 4.5 امپر میکشه به لینک زیر برو و با دانلود یک درایور 20 امپر در هر فاز که ماسفت داره از زندگی لذت ببر و ما را هم در این ماه عزیز دعا کن
    yuksek-guclu-bipolar-step-motor-surucu-l297-ir2104-irfz44

  9. #19
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    20
    آقا مجتبی مرسی بابت راهنماییات
    ولی درکل بی تجربه بودنم توی الکترونیک منو انقد سردرگم کرده. که انشاالله با کمک شما دوستان دارم الکترونیکمو تقویت میکنم ک همچین مشکلاتی پیش نیاد.
    راستش دوستانی ک قبلا سی ان سی ساختن خیلی تاکید داشتن ک درایور آمپر بالا تهیه کنم ک جوابگوی کارم باشه.
    اینم لینک موتورایی ک مد نظرمن با توجه به مشخصات موتورا یه درایوری معرفی کنید ک موقه ی حکاکی روی mdf جریان و ولتاژ کافی رو به موتور بده.
    CNC set 7 - xmotor

  10. #20
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    DRV8825 فروشگاه به علت اصل نبودن اون مشخصاتی که گفتید رو نداره . من با هیتسینک حدود 1.7 امپر میکشم میشه کوره جهنم . و طبق دیتاشیت تا 2 امپر بدون فن و 2.2 امپر با Aggressive cooling که شامل استفاده از فن و هیتسینک میشه .

    و سوالی که داشتم از دوستان موتور هاشون رو برای cnc و پرینتر سه بعدی از کجا تهیه کردن ؟ من از همین xmotor یدونه 6. J SERVO A42K - xmotor خریدم که اسمش KH42KM2R001 بود اما برای من KH42KM2B001 فرستادن که کمی تفاوت داره . گشتاورش با ترازو 3 نشون میده که درست هست (فکر کنم اما نمیدونم ) چون موتور 1.2 کیلویی زدم 700 گرم نشون داد الان این موتور 5 کیلویی رو 3 کیلو نشون میده درست هست . در واقع holding torque گشتاور در 0 دور / دقیقه هست و من فکر کنم وقتی موتور با دور بالاتر حرکت کنه گشاورش کمتر میشه . اگه دوستان در این مورد راهنمایی کنن ممنون میشم . در کل دوستان که پرینتر / سی ان سی ساختن موتور هاشون رو از کجا تهیه کرده اند ؟ همین xmotor خوب هست به نظرتون موتور های دیگرو هم بخرم ؟
    نگرانیم بیشتر در مورد موتور اکسترودر هست ..
    با تشکر

صفحه 2 از 15 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO