صفحه 2 از 14 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 147
Like Tree63 لایک

موضوع: ساخت پرینتر سه بعدی و دستگاه سی ان سی در 5 ساعت!

Hybrid View

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط saturn73 نمایش پست ها
    سلام میشه یه لطفی کینن و سوالای منو جواب بدین
    بخدا گیج شدم بد جور
    اینکه نرم افزار های مختلفی برای ارسال جی کد به ماشین هست(Kcam4 و Match3 و Visual mill)، تفاوتشون در چیه؟ مگر غیر از این است که همه ی آنها صفر و یک می فرستند؟
    چرا برد های کنترلر CNC متناسب برای نرم افزاری خاص است؟(اگر تمام نرم افزار ها صفر و یک میفرستند پس چرا کنترلر ها با تمام آنها سازگار نیستند)
    اگر پردازش اصلی جی کد در کامپیوتر انجام میشه پس چرا از یه آردوینو به جای کنترلر استفاده نمیشه؟
    چرا نمیشه از آردوینو برای کار های حرفه ای استفاده کرد؟
    سلام دوست عزیز
    بردهای کنترلری که فرمودین با برنامه های خاص متناسبن فقط یک usb کنترلر و یا پارالل کنترلرن که نقش واسط رو بازی میکنن بین نرم افزار و درایورهای موتورها، خیلی پیچیده نیست که بگیم خیلی از تولید کننده ها هم که سودشون تنها از طریق تولید و فروش سخت افزار تامین نمیشه، یه برنامه رو با بردشون دیولاپ میکنن تا از شر کانترفیت و بردهای فیک رها بشن، مثل شرکت پلانت cnc. با آردوینو هم میشه مستقیم دستگاه رو کنترل کرد ولی خب محدودیت سرعت پردازش کدهای سنگینتر ،خروجی و فرکانس خروجی دیجیتال داره که فقط میشه دستگاه های ساده باهاش راه اندازی کرد نه دستگاههای cnc که tool changer دارن و چندین محوره هستن، همین آردوینو مگا که ما باهاش پرینتر ۳بعدی میسازیم از پس محاسبات همزمان مکانیزم حرکتی دلتا و پردازش کد glcd بر نمیاد که مجبور میشیم از lcd های کاراکتری استفاده کنیم. امیدوارم تونسته باشم مقداری از شبهاتتون رو برطرف کنم.

Junior Member
    با سلام

من استپ موتور 43BYGH403 رو خریداری کردم ، توضیحاتش نوشته که ولتاژ نامی 2.4V داره .

استپر موتور 1.5 آمپر BYGH403 مناسب برای پرینترهای سه بعدی

می خواستم بپرسم ولتاژ power motor supply همین 2.4V یا نه ؟؟؟؟
    ویرایش توسط reza1121 : 04-03-2015 در ساعت 09:40 PM

c.j
    c.j آنلاین نیست.
    Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza1121 نمایش پست ها
    با سلام

من استپ موتور 43bygh403 رو خریداری کردم ، توضیحاتش نوشته که ولتاژ نامی 2.4v داره .

استپر موتور 1.5 آمپر bygh403 مناسب برای پرینترهای سه بعدی

می خواستم بپرسم ولتاژ power motor supply همین 2.4v یا نه ؟؟؟؟

نه دوست عذیذ . Mototr power supply مربوط به برد تغذیه ی درایور استپر میباشد که معمولا بین 8 الی 24 ولت است .در حالت کلی ولتاز نامی موتور زیاد برای ما مهم نیست و حداکثر جریان موتور در محاسبات ما دخیل میباشد.
    موفق باشید.

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط c.j نمایش پست ها
    نه دوست عذیذ . Mototr power supply مربوط به برد تغذیه ی درایور استپر میباشد که معمولا بین 8 الی 24 ولت است .در حالت کلی ولتاز نامی موتور زیاد برای ما مهم نیست و حداکثر جریان موتور در محاسبات ما دخیل میباشد.
    موفق باشید.
    غلط املایی!
    عزیز*
    motor*
    میباشد از لحاظ نگارشی اشتباهه، باید بگی "هست" یا "است".

Junior Member
    سلام
    یه خسته نباشید بزرگ واسه ی این تاپیک مفید
    من هم مثل بقیه ی دوستان ساختن بدنه ی cnc تموم شده ولی توی قسمت الکترونیکش بدجور گیر کردم.الان پروگرمر من ک آزدینوست و مشخصه .استپ موتورهایی ک میخوام بخرم گشتاور 5کیلو گرم و جریان 2آمپر ک اینم مشخصه ولی مشکل من اینجاست ک از چ درایوری استفاده کنم ک هم داغ نکنه هم جوابگوی استپ موتورام باشه. چون cnc من برای حکاکی روی mdf و نگرانیم از اینکه ک ب موتورا فشار بیاد و درایورا رو بسوزونه.دوستان اگه درایوری سراغ دارن ک جوابگوی کارم باشه معرفی کنن ممنون میشم.
    موفق و پیروز باشید

Junior Member
    سلام دوست عزیز از اینکه یه مدتی نتونستم به این مطلب سر بزنم عذر خواهی میکنم.
    دوست عزیز موتورهای با گشتاورهای 5 کیلوگرمی که عمدتا تا 2 آمپر جریان کارنت دارند رو به راحتی با شیلد مربوط به آردوینو و درایور های a4988 که با یه هیت سینک (که معمولا باهم به فروش میرسند) به سادگی درایو کرد... راجع به قسمت های به اصلاع الکترونیکی هم باید بگم که دوست عزیز نیازی نیست کار خاصی انجام بدید خوشبختانه همه این کارها رو برد آردوینو و شیلدهای متنوع اون انجام میده... به عنوان مثال شیلد cnc برای کار شما مناسبه و بسیار هم ساده هست شیلد cnc درحال حاضر توی بازار 25هزار تومانه و منطقی به نظر میاد، درایور a4988 هم 7500 یا 11هزار تومانه(خرید قدیمشونه ) ) آردوینوی یونو هم که سازگار با این برده نزدیک به 30 هزارتومنه یه پاور 12 ولت 5تا10 آمپر بدون فن هم حدود 35 هزارتومنه و هر استپر دو فاز 4تا 5 کیلویی هم از 40 تا 70 هزار تومانه و اند استاپ ها هم از هزار تا 3هزار تومانه (مناسب کار ما) سرهم کردن اینها بسیار ساده است.
    اما به نظر من بهتره که از درایور های حرفه ای که بطور جداگانه برای اینکار در نظر گرفته شده و امکانات بیشتر (مثل میکرو درایوهای بالا و ساپورت ولتاژهای بالا و آمپراژ بالا) رو داره استفاده کنی که قیمتش از 70 تا 450 هزار تومانه.
    موفق باشی

Junior Member
    سلام دوست عزیز (amin_mh)،
    واقعا کار زیبایی انجام دادید... بسیار ممنونم...
    من میخواهم یک دستگاه CNC مشابه دستگاهی که شما ساختید بسازم.
    آیا امکان داره فایل های ساخت این دستگاه CNC که فرمودید را در اینجا قرار دهید یا به ایمیل بنده ارسال نمایید:
    mclaren.f1.m@gmail.com
    با تشکر از توجه شما.

Junior Member
    کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟

Junior Member
    سلام
    میخواستم اسمبل پرینتر
    و ساخت cnc رو از شما یاد بگیرم
    می تونید به من یاد دهید

من تعمیر کار موبایل و لپ تاپ هستم

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط امبر نمایش پست ها