صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 25
Like Tree4 لایک

موضوع: ابهام دربوت لودرکردن میکروها

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15

    ابهام دربوت لودرکردن میکروها

    سلام.اگه بخوایم یه میکرو رو بوت کنیم مثلا atmega 8، میدونم که باید فیوز بیتاشو پروگرم کنیم،حالا سوال من اینه که آیا باید فابل هگزی رو هم باید پروگرم کنم،یه فایل مربوط به بوت atmega 8 دانلود کردم که زده ATMEGA8BOOT TNTEL HEX FILE حالا این فایل هم باید پروگرم کنم؟ مرسی

  2. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    219
    ATmegaBOOT-prod-firmware-2009-11-07.hex اسمه فایل اینه و تو این مسیر Arduino\hardware\arduino\bootloaders\atmega8 می تونی پیداش کنی. بله این فایل رو باید پروگرام کنی.
    لایک کردن

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    سلام.آقا من هرکاری میکنم نمیتونم بوت لودر رو انجام بدم.من میخوام اول با یک پروگرمر دیگه مثل stk200/300وusb که من ازusb آن استفاده کردم.بوت آن رو چطوری توی atmega8 بریزم؟هرکاری میکنم error میده.بعدش میخوام بعداینکه بوت روانجام دادم به بردآردوینووصل کنم میکرو رو ledچشمک زن رو تست کنم مه ببینم آیا درست بوت لودر انجام دادم یا نه.خواهش میکنم کمکم کنید.بدجوری گیر کردم.ممنون

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    219
    من با STK500 و AVR Studio یا USBASP پروگرامر این کار رو انجام دادم مشکلی نداشت.

    نکته خیلی مهم:
    در ضمن وقتی فیوز بیت ها رو تغییر می کنه باید به میکرو یه کریستال 16MHZ هم وصل کنی چون تو فیوز بیت ها منبع کلاک رو اکسترنال تنظیم می شه.
    ویرایش توسط solxsado : 12-08-2015 در ساعت 06:17 PM
    لایک کردن

  5. #5
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,027

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    سلام مجدد،تو بوت کردن atmega 8 تو لحظه آخر این ارور رو میده stk500_rec ،از این نوع ارور ها میده، دقیقا ایرادکارم کجاست که ارور stk500_rec میده؟

  7. #7
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,027
    سلام
    تو اینجا در مورد ارور شما حرف زدن
    Arduino Sketch upload issue - avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding - Stack Overflow
    لایک کردن

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    سلام.ممنون ازشما.error دفعه ی قبل که stk500 بود دیگه نمیده اما این error رومیده!"efuse" memory type not defined for part "ATmega8" چیکاربایدکرد؟ یک سوال دیگه.avr studio اصلا نمیشناسه پروگرمر من رو. میخواستم از طریقavr studio بوت لودر روانجام بدم که کلا نمیشناسه ومجبورشدم فیوزبیتهارو بانرم افزارkhazama پروگرم کنم.ایراد کار ازکجاست به نظرتون؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.بدجوری گیرم

  9. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    219
    اصلا شما چرا میخوای بوت لودر آردوینو رو روی ATmega 8 بریزی؟
    چون من این کار رو انجام دادم و خیلی هم بیخوده. چون اول که ۸ کیلو بایت که بیشتر جا نداره بعد تازه یه مقداری هم اختصاص میده به بوت لودر که فضایی که می مونه به اندازه ایی کمه که فقط یه کتابخانه رو import کنی پر می شه. و دوم اکثر کتابخانه ها و دستورات کار نمی کنن.
    حالا باید بعدش بری در مورد اینا تحقیق کنی که بهتره از همون ATmega328p استفاده کنی ٫ ۳۲ کیلو فضا داره هم اندازه atmega8 است ٫ سرعتش هم بیشتره.

    اینا همش تجربه بود که گفتم بدونی بهتره
    لایک کردن

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    سلام.پروژه من ساختavr usb flash bootloader هستش.که من میخوام باatmega8 این کارروکنم.که البته استادم گفت atmega8 رو بایک پروگرمربوت کنم بعدباآردوینو چراغ چشمک زن روببینم که بعدش پروگرمررو بااین خاصیت بسازم که دیگه نیازی به کامپیوتربرای پروگرم کردن نباشه.(به این صورت که هربرنامه ای رو بصورتhexداخل فلش بریزم وبه پروگرمر وصل کنم بعدخودپروگرم برنامه رو پروگرم کنه)حالا من چطوری بایدatmega8 روبوت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO