صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 44
Like Tree13 لایک

موضوع: مشکل در راه اندازی sim800l

  1. #21
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_r7 نمایش پست ها
    مهندس اگه میشه function دریافت تماس ام بزارید ممنوم میشم
    دقیقا قصد دارید تابعتون چکار کنه.
    اگه قصد دارید تابعی بنویسید که مثلا بعد از 3 تا زنگ answer کنه خب راه حل های ساده تر از تابع هم هست .
    شما با یه کامند میتونی این کار رو انجام بدی

    کامند مربوط به این کار ATS0 هست.
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2016-09-27_8-33-52.jpg
مشاهده: 85
حجم: 20.5 کیلو بایت


    تنها نکته ای که توی کارکردن با این کامند باید بهش دقت کنی اینه که Save اش کنی با at&w
    میتونی لیست کامندها رو هم از اینجا https://cdn-shop.adafruit.com/datash...nual_v1.01.pdf دانلود کنی.
    لایک کردن

  2. #22
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    9
    مهندس من میخوام وقتی به sim زنگ میخوره شماره رو نشون بده بتونم شماره ای که داره نشون میده رو بعنوان contact ذخیره کنم

    ATA و ATH جواب گرفتم واسه هر کدوم case گذاشتم اگه a و تو serial monitor وارد کنم تماس برقرار میشه b و وارد کنم قطع میشه

    این دستورات و نوشتم ولی جواب نگرفتم
    شماره رو نمیتونم نمایش بدم
    تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده 2016-09-28_3-27-44.jpg  
    ویرایش توسط magmagmary : 09-28-2016 در ساعت 08:42 AM

  3. #23
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_r7 نمایش پست ها
    مهندس من میخوام وقتی به sim زنگ میخوره شماره رو نشون بده بتونم شماره ای که داره نشون میده رو بعنوان contact ذخیره کنم






    [ATTACH=CONFIG]2831[/ATTACH]
    ATA و ATH جواب گرفتم واسه هر کدوم case گذاشتم اگه a و تو serial monitor وارد کنم تماس برقرار میشه b و وارد کنم قطع میشه

    این دستورات و نوشتم ولی جواب نگرفتم
    شماره رو نمیتونم نمایش بدم
    برای این که شماره رو سیو کنید میتونید از مثالهای این آموزش Using the GSM/GPRS & GPS Shield: call examples | Open Electronics استفاده کنید.
    باید کدها رو مطالعه کنید.

    ************************************************
    اگر هم خودتبخوای دست به کار بشی ( که کار جالب تریه ) میتونی ازروند زیر استفاده کنی:
    کامند AT+CLIP رو وارد می کنی این کامند شماره ای که داره بهت زنگ میزنه رو نشون میده . خروجی ای که دیده میشه اینه مثلا :
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2016-09-28_12-02-56.png
مشاهده: 80
حجم: 2.3 کیلو بایت

    حالا شما باید از این 15124532672 رو در بیاری بعد با یه دستور توی یه متغیر save اش کنی.
    برای این قسمت از دستور substing https://www.arduino.cc/en/Tutorial/StringSubstring میتونی استفاده کنی بگی از مثلا کاراکتر شماره 8 تا کاراکتر شماره 19 رو برات بکشه بیرون
    بعد از اون هم میتونی این متغیر رو تبدیل کنی به int با دستور toInt https://www.arduino.cc/en/Reference/StringToInt و ذخیرش کنی.

  4. #24
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_r7 نمایش پست ها
    مهندس من میخوام وقتی به sim زنگ میخوره شماره رو نشون بده بتونم شماره ای که داره نشون میده رو بعنوان contact ذخیره کنم

    ATA و ATH جواب گرفتم واسه هر کدوم case گذاشتم اگه a و تو serial monitor وارد کنم تماس برقرار میشه b و وارد کنم قطع میشه

    این دستورات و نوشتم ولی جواب نگرفتم
    شماره رو نمیتونم نمایش بدم
    برای قسمت دومش دقیق نفهمیدم چی شد



    الان شما تونستی با کامند دادن ata و ath به صورت کدی قطع و وصل کنی اما با کامند نتونستی درسته ؟
    کد:
    if (Serial.available() > 0) {
      char c = Serial.read();
      if (c == 'a') {
        sendcomman("ATA\r");
      }
    
    
      if (c == 'b') {
        sendcomman("ATH\r");
      }
    }
    این رو تست بگیر ببین موفق میشی!!!
    ترجیحا آخر همه کامندهات r\ بزار .

  5. #25
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    9
    منظورم این بود که فقط نتونستم شماره رو نشون بدم میتونم قطع و وصل کنم وقتی sim 800 زنگ میخوره یعنی ارتباط برقرار میشه فقط این قضیه که شماره رو بکشم بیرون ازش مونده که اونم طبق دستوراتی که دادید انجام میدم بهتون نتیجه رو اعلام میکنم خیلی خیلی ممنون راهنمایاتون خیلیی بهم کمک کرد
    لایک کردن

  6. #26
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_r7 نمایش پست ها
    منظورم این بود که فقط نتونستم شماره رو نشون بدم میتونم قطع و وصل کنم وقتی sim 800 زنگ میخوره یعنی ارتباط برقرار میشه فقط این قضیه که شماره رو بکشم بیرون ازش مونده که اونم طبق دستوراتی که دادید انجام میدم بهتون نتیجه رو اعلام میکنم خیلی خیلی ممنون راهنمایاتون خیلیی بهم کمک کرد

    موفق باشید دوست عزیز

  7. #27
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    9
    مهندس تونستم شماره رو نشون بدم ولی دستور substring که گفتیدو هر کاری میکنم نمیتونم ازش خروجی بگیرم راستیتش لینک هایی که گفتیدم مراجعه کردم خوندم ولی چیزه درست حسابی دست گیرم نشد که باید چی کار کنم ممنون میشم بیشتر توضیح بدید یا مثال بزنید

  8. #28
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    این رو مطالعه کن :
    https://www.arduino.cc/en/Tutorial/StringIndexOf

    مثالی که توش استفاده کرده کاملا میتونه براتون روشن کنه چطوری کد بزنید.

  9. #29
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    9
    مهندس به نتیجه نرسیدم خیلی گیج شدم 2016-10-04_22-29-25.jpg
    وقنی از دستور sbstring یا دستورایی که تو لینک بعدی دادید و کد نویسی میکنم هیچ جوابی نمیگیرم دستور دیگه ای نیست ؟ کع بشه اون شماره رو از function جدا کرد ریخت تو یه متغیر
    دستور substring همین کارو میکنه ولی من نمیتونم ازش استفاده کنم اصن نمیدونم کجای کارم اشتباس

  10. #30
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_r7 نمایش پست ها
    مهندس به نتیجه نرسیدم خیلی گیج شدم برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2016-10-04_22-29-25.jpg
مشاهده: 28
حجم: 24.1 کیلو بایت
    وقنی از دستور sbstring یا دستورایی که تو لینک بعدی دادید و کد نویسی میکنم هیچ جوابی نمیگیرم دستور دیگه ای نیست ؟ کع بشه اون شماره رو از function جدا کرد ریخت تو یه متغیر
    دستور substring همین کارو میکنه ولی من نمیتونم ازش استفاده کنم اصن نمیدونم کجای کارم اشتباس
    اجازه بده اخر هفته خودم یه وقت روش بزارم برات فاکشنش رو بزارم .
    امیدوارم وقت کنم اگر وقت کنم حتما انجام میدم برات

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO