merc mamnon misham vaghean
merc mamnon misham vaghean
ببین من کد رو برات نوشتم
اگه نسبت با ورژن کامندی که برات قبل فرستادم مقایسه کنی من به جای " ها ; گذاشتم چون کدم کامپایل نمی شد.کد:void setup() { // put your setup code here, to run once: Serial.begin(9600); String code = "+CLIP:;09111111111;,161,;;,,;ailin;,0,," ; int firstClosingBracket = code.indexOf(';'); // Serial.println("The First index of ; in the string " + code + " is " + firstClosingBracket); int secondOpeningBracket = firstClosingBracket + 1; int secondClosingBracket = code.indexOf(';', secondOpeningBracket); // Serial.println("The Second index of the second ; in the string " + code + " is " + secondClosingBracket); String number = code.substring(7, 18); Serial.println(number); } void loop() { // put your main code here, to run repeatedly: }
شما لازمه تغییرش بدی به "
مهندس بابت کد ممنون ولی این واسه وقتیه که من یه شماره رو از قبل میدونم اگه ناشناس باشه که دیگه اونو به من نشون نمیده همون چیزی که من ازقبل تعیین کردمو نشون میده حالا تو عکس متوجه منظورم میشید
من یه سری تغیرات تو کدتون دادم چون به قول شما کامپایل نمیشد
http://s6.uplod.ir/i/00826/u9sn9ov8j1rh.png
عکس و تو این لینک uplod کردم کیفیتش اینجا خیلی کمه
تو عمل الان کاری که این کد میکنه با Serial.print فرقی نداره انگار داره یه شماره رو چاپ میکنه اگه بخوام اون شماره ای که داره زنگ میرنه رو بریزم تو یه string بعد بزارم اون string و تو کد شما کار تمومه
ویرایش توسط alireza_r7 : 10-08-2016 در ساعت 04:59 PM
mohandes tonestam anjam bedam chizi ke mikhastam o babate hame komakaton vaghean merc nemidonam chejori tashakor konam bazam merc age bazam soali dashtam miporsam
سلام به همه ی دوستان خوبم
من ماژول : ماژول GSM چهار باند SIM800L با قابلیت GPRS / GSM / SMS
از همین سایت تهیه کردم و طبق آموزش اتصالاتو انجام دادم و دستورات AT C.. رو هم بهش دادم ولی یک مشکل هست !! سیم کارت روشن نمیشه یعنی وقتی زنگ میزنم میگه دستگاه خاموش است این در صورتی است که :
1- خود ماژول چشمک میزنه
2-ولتاژ دقیقا در همون محدوده مجاز گفته شده در سایت تنظیم شده
3- خود دستور AT وقتی بهش داده میشه OK , ready sms, ready call نمایش داده میشه
4- انتن و اتصالات هم چند بار چک کردم مشکلی نداشتن
5- سیم کارت هم عوض کردم پین ورودی هم از روی سیم کارت برداشتم
6- سیم کارت مطابق استاندارد گفته شده برای این ماژول داخل ماژول قرار دادم
7- !!!! این جا هم جوری نیست که سیم کارت انتن نده خود موبایل کار میکنه
ولی با همه این ها باز هم وقتی زنگ میزنم سیم کارت خاموشه لطفاااااااااااااااا راهنمایی کنید.....................
سلام
یه نکته ای رو در ارتباط با GSM ها در نظر بگیرید
علاوه بر پاور دادن به ماژول یه پین داره به اسم power key به این باید سیگنال داده بشه
تو بعضی چیپ های GSMباید 1 و 0 و 1 بشه
تو بعضی ها 0 و1
تو بعضی ها 1 و 0
حالا واسه sim800L برید تو هاردور ریزاین (Hardware design) و ببنید این پین برای فعال شدن باید چه سیگنالی بهش داده بشه
سلام
منم ماژول زیر رو خریدم
ماژول GSM چهار باند SIM800L با قابلیت GPRS / GSM / SMS
دقیقا همین مشکلات رو دارم
دیوونه شدم دیگه
به شبکه متصل نمیشه
تغذیه رو درست دادم، سر راه تغذیه خازن گذاشتم
هیچ کدوم جواب نداد، زنگ می زنم می گه در دسترس نیست یا خاموشه