نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
Like Tree3 لایک
  • 1 Post By magmagmary
  • 1 Post By siib
  • 1 Post By hasandimer

موضوع: کلید

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200

    کلید

    سلام من یک کلید دارم که میخوام وقتی فشارش دادم تو کنسول یه چیزی بنویسه
    من کد رو نوشتم خودم ولی تو کنسول پشت سر هم مینویسه همون چیزی رو که تعریف کرده بودم
    چکار کنم که فقط وقتی کلید رو فشار دادم تو کنسول پرینت بشه؟
    لطفا کدش رو بفرستید برام
    وبلباگ اردوینو رو خوندم ولی بازم همونطوری هست
    کدم اینه
    کد:
    int up = 5;
    
    void setup() {
      Serial.begin(9600);
    pinMode(up, INPUT);
    }
    
    void loop() {
    int value = digitalRead(up);
    
    if (value = 1)
    {
    Serial.println("UP");
    delay(1000);
    }
    
    }

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,937
    لایک کردن

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200
    خیر مشکلم حل نشد بازم همینطوره برای یه پروژه میخوام طوری که مثلا اگر پایه a0منطق1روش افتاد یه موتور برای مثلا10ثانیه حرکت کنه
    من همون کد رو هم اپلود کگردم بازم پشت سر هم مینویسه تو کنسول سریال
    چکار کنم؟
    مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    229
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasandimer نمایش پست ها
    خیر مشکلم حل نشد بازم همینطوره برای یه پروژه میخوام طوری که مثلا اگر پایه a0منطق1روش افتاد یه موتور برای مثلا10ثانیه حرکت کنه
    من همون کد رو هم اپلود کگردم بازم پشت سر هم مینویسه تو کنسول سریال
    چکار کنم؟
    مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
    احتمالا پین مربوط به کلیدتون رو با مقاومت به گراند وصل نکردین ،
    تو آموزشی که مدیر قرار دادن در انتهاش کامل توضیح داده شده ؛ pull up , pull down
    لایک کردن

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2016
    نوشته ها
    16
    آموزشها رو دنبال کنی خیلی راحت به اکثر جوابات میرسی. من دقیقا همین کاری که میگی رو با bounce2 انجام دادم.

  6. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200
    ممنون مشکل من حل شد گراند وصل نکرده بودم اصلا
    لایک کردن

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO