نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: ماژولds1307

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200

    ماژولds1307

    سلام توی ماژول ساعت ds1307اول نباید ماژول رو کالیبره کنیم؟
    من بدون کالیبره راه اندازی کرد نوشته سال 2000 ساعت0دقیقه0ثانیه0
    لینکی دارید برای تنظیم اولیه زمان روی این؟
    کد داخل انجمن رو تست کردم کامپایل نمیشه اصلا

  2. #2
    مدیر ویژه
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    259
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasandimer نمایش پست ها
    سلام توی ماژول ساعت ds1307اول نباید ماژول رو کالیبره کنیم؟
    من بدون کالیبره راه اندازی کرد نوشته سال 2000 ساعت0دقیقه0ثانیه0
    لینکی دارید برای تنظیم اولیه زمان روی این؟
    کد داخل انجمن رو تست کردم کامپایل نمیشه اصلا
    سلام .
    کالیبره نمی خواد
    شما اول ساعت براش تنظیم کن تا ماژول ادامه بده ..
    setTime(hr,min,sec,day,month,yr); // Another way to set
    ویرایش توسط meysamam : 01-08-2017 در ساعت 09:33 AM

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200
    این کارو کجا ی کد انجام بدم؟
    من خودم کد رو ننوشتم کپی کردم
    کدی دارید شما که اینم باشه توش؟

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200
    اقا این کارو کردم
    تنظیم شد ولی الان تو کنسول سریال همون عددی که بهش دادمو نمایش میده
    حتی یک ثانیه یا دقیقه هم اونورتر نمیره
    اینو بگم که ماژولو خودم ساختم اگه مدارش خراب میبود که اصلا نباید همونا رو هم نشون میداد درسته؟
    مشکل از کجا میتونه باشه؟

  5. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200
    یک لحظه کوچک درست شد پورت هارو کشیدم دوباره وصل کردم دوباره همونطور شد
    الان زمان اولیه رو ک دادم بهش هی نمایش میده

  6. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    200
    اقا مشکلم حل شد
    فقط الان چرا وقتی در حال شمارشه اگه از کنسول سریال خارج بشم و دوباره برم تو کنسول سریال دوباره تایم رو از نو نشون میده؟
    الان من وقتی از کنسول سریال خارج میشم و دوباره میرم تو کنسول سریال تایم رو از زمانی که بهش دادم اغاز میکنه

  7. #7
    مدیر ویژه
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    259
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasandimer نمایش پست ها
    اقا مشکلم حل شد
    فقط الان چرا وقتی در حال شمارشه اگه از کنسول سریال خارج بشم و دوباره برم تو کنسول سریال دوباره تایم رو از نو نشون میده؟
    الان من وقتی از کنسول سریال خارج میشم و دوباره میرم تو کنسول سریال تایم رو از زمانی که بهش دادم اغاز میکنه
    سلام ...
    اول شما فقط یکبار ساعت تاریخ براش تنظیم میکنی ... نه اول هر برنامه ...
    دوم شما باید حتما باطری بک آپ بزاری روی ماژول ..

  8. #8
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,937
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasandimer نمایش پست ها
    اقا مشکلم حل شد
    فقط الان چرا وقتی در حال شمارشه اگه از کنسول سریال خارج بشم و دوباره برم تو کنسول سریال دوباره تایم رو از نو نشون میده؟
    الان من وقتی از کنسول سریال خارج میشم و دوباره میرم تو کنسول سریال تایم رو از زمانی که بهش دادم اغاز میکنه

    لابد اومدی اون خط کدرو تو ست اپ نوشتی

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO