صفحه 2 از 6 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 55
Like Tree9 لایک

موضوع: نکات ریز و سوالات مبهم در برنامه اردوینو

  1. #11
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    220
    شما باید به جای این دو خط
    sendDataToProcessing('B',BPM);
    sendDataToProcessing('Q',IBI);

    4 خط پایین رو اضافه کنی

    lcd.setCursor(0, 0);
    lcd.print("B",BPM);
    lcd.setCursor(0, 1);
    lcd.print("Q",IBI);

    قبل از void setup کد زیر رو اضافه کن و با توجه به اتصال نمایشگر عدد ها رو تغییر بده
    LiquidCrystal lcd(12, 11, 5, 4, 3, 2);

    خطهای اول هم کد زیر رو اضافه کن
    #include <LiquidCrystal.h>

    توی void setup هم کد زیر رو اضافه کن
    lcd.begin(16, 2);

  2. #12
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    واقعا ممنونم از لطفتون من تغییرات رو انجام دادم
    فقط جسارتن خواستم بدونم شما کارتون چی هست؟
    و اینکه این کدو کاملشو براتون ارسال میکنم ببینید درست هست یا خیر
    بازم ممنونم
    لینک دانلود
    sensor code

  3. #13
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    با عرض پوزش اگر معنای کدهای بالا هم بفرمایید ممنونتون میشم
    در ضمن نرم افزار اردینودر وینوز 8.1 اجرا میشه یبار یبار اجرا نمیشه ایرادی هست با سیستم عامل
    ویرایش توسط reza630i : 03-21-2015 در ساعت 10:19 PM

  4. #14
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    220
    4 خطی که اضاه کردین:
    خط اول می گه توی سطر اول و از ستون اول شروع کن و کارکتر B و مقدار متغیر BPM رو نشون بده
    خط سوم می گه توی سطر دوم و از ستون اول شروع کن و کارکتر Q و مقدار متغیر IBI رو نشون بده

    LiquidCrystal lcd(12, 11, 5, 4, 3, 2); این کد واسه پیکربندی پین های نمایشگر هست.
    #include <LiquidCrystal.h> این کد واسه اینه که بتونی از کتابخانه این نوع نماشگرها استفاده کنی
    lcd.begin(16, 2); این نوع نمایشگر رو مشخص می کنی که چند ستون و سطر داره.

    کد رو نگاه کردم مشکلی فعلا نداره تست بزن تا باگ گیری کنیم.
    ویرایش توسط solxsado : 03-21-2015 در ساعت 10:56 PM
    لایک کردن

  5. #15
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    سلام این دستورات به چه معنا است البته میدونم خیلی مزاحمتون شدم شرمنده به خدا بیشتر دوست دارم بفهمم دستوراتو
    متغییر زیر
    volatile int IBI = 600; عدد 600 مقداردهی دستی هست یا پیش فرض
    و این دستور
    volatile boolean Pulse = false
    volatile boolean QS = false;
    دستور اولی فکر کنم این باشه زمانی که متغییر بولین 1 شود درست است و زمانی که صفر شور غلط است
    ولی پایینی رو نفهمیدم
    fadepin در این مثال مثل نشمردن یا همان صفر منطقی عمل میکند؟
    و blinkepine مثل یک منطقی؟
    . این
    Serial.begin(115200);
    در این دستور هم ارسال داده سگینال خام با کاراکتری به نام s هست درسته؟ ولی به کجا؟ به کدام خروجی؟
    sendDataToProcessing('S', Signal);
    --------------------------------------------------------
    این
    if (QS == true)
    fadeRate = 255

    ledFadeToBeat();

    oid ledFadeToBeat()
    ویرایش توسط reza630i : 03-22-2015 در ساعت 10:31 AM

  6. #16
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    220
    خط اول یه متغیر از نوع عدد و مقدار پیش فرض هم 600 است ولی هنگام اجرای برنامه تغییر می کند.
    دو خط بعد دو تا متغیر از نوع بولین است که مقدار پیش فرض نادرست است. دو حالت بیشتر نمی پذیره درست یا نادرست
    fadepin برابر 5 شده و در کد pinMode(fadePin,OUTPUT); استفاده شده یعنی پایه شماره 5 رو به خروجی تعریف کن.
    blinkepine هم به صورت یعنی پایه 13 رو خروجی تعریف کن.
    Serial.begin(115200); پورت سریال رو باز می کنه و اماده ارسال و دریافت داده با سرعت 115200 بر ثانیه می شود.
    sendDataToProcessing('S', Signal); به پورت سریال می فرسته با استفاده از تابع زیر

    void sendDataToProcessing(char symbol, int data ){
    Serial.print(symbol);
    Serial.println(data);
    }

    بعدی میگه زمانی که QS مقدارش برابر با درست بود fedeRate رو برابر با 255 کن و تابع ledFadeToBeat(); اجرا کن.

    توی تابع ledFadeToBeat();
    خط اول میگه 15 رو از مقدار fadeRate کم کن.
    خط دوم میگه محدوده متغیر fadeRate از 0 تا 255 است.
    خط سوم مقدار fadeRate یه پایه 5 که خروجی آنالوگ ارسال می کنه.
    ویرایش توسط solxsado : 03-22-2015 در ساعت 11:17 AM
    لایک کردن

  7. #17
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    چرا باید faderate روبرابر با 255 بکنه
    و معنای تابع ledfadetobeat چی هست این تابع روخود برنامه نویس برای چی تعریف کرده
    من واقعا متوجه نمیشم چرا باید مقدار15 از faderate کم بشه دوباره بریزه تو faderater

    چرا در این برنامه به راحتی نمیگیم مقدارهای ورودی رو بگیره و در خروجی چاپ کنه ؟

  8. #18
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    شما دوست عزیزم کلاس خصوصی دارید؟

  9. #19
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    fadeRate = constrain(fadeRate,0,255);
    این چی هست؟
    آیا این دستورات از پیش تعیین شده هستن یا خیر؟

  10. #20
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    من واقعیت رو بگم واقعا تا 60 % متوجه کدها میشم ولیکن دیگه کم آوردم نمیفهمم بعضی اوقات دارن چی میگن

صفحه 2 از 6 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO