صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
Like Tree6 لایک

موضوع: مشکل با شیلد L298p با بازر

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10

    مشکل با شیلد L298p با بازر

    سلام؛
    من به این شیلد باتری 5 ولتی وصل کردم، اما وقتی موتور بهش وصل می کنم، احساس می کنم کم میاره و چراغ های فانکشن راهنماش حالت نیمه روشن میگیره و بعد مدتی هم دیگه دستور رو اجرا نمی کنه و باید برد رو از باتری جدا کنم تا دوباره بتون دستورات رو اجرا کنه.
    اگر به خروجی شیلد موتوری متصل نکنم و مثلا یک LED پنج ولتی قرار بدم، تمام کارها درست انجام میشه.
    موتور هم همین آرمیچرهای معمولی اسباب بازی هاست. ( ولتاژ کاری این موتور بین 1.5تا 6 ولت است و چیزی حدود 7500 تا 9000 دور در دقیقه سرعت دارد.)
    مشکل از چیه و چطور باید حش کنم؟
    باتری 9 ولتی هم وصل کردم اما کاری از پیش نبرد.

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    اگه با LED درست و دقیقا کار میکنه اما با موتور نه دقیقا بحث همون جریان کشی هست.

    به این موضوع دقت کردید این که این درایور ماکزیمم تا 2َA میتونه تحمل کنه .
    برای تست دور رو ماکزیمم بزارید یعنی اگر analohwrite می نویسید با 255 و اگر digitalwrite می نویسید HIGH کنید

    ببینیدبازهم کم میاره
    لایک کردن

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    اگه با LED درست و دقیقا کار میکنه اما با موتور نه دقیقا بحث همون جریان کشی هست.

    به این موضوع دقت کردید این که این درایور ماکزیمم تا 2َA میتونه تحمل کنه .
    برای تست دور رو ماکزیمم بزارید یعنی اگر analohwrite می نویسید با 255 و اگر digitalwrite می نویسید HIGH کنید

    ببینیدبازهم کم میاره
    متاسفانه توی حالت ماکزیمم دیگه کار نمی کنه
    برای شروع اگر خودم موتور رو بچرخونم، کمی کار می کنه، اما همین که تغییر جهت میدم یا میرسونم به ماکزیمم از کار میافته.
    موتور رو مستقیم به باتری متصل کنم، کامل و درست کار می کنه و مشکلی نداره!
    پس مشکل شیلد هست؟
    من این بورد رو خریدم:
    برد آردوینو UNO CH340G
    چه شیلدی بخرم که این مشکل رو نداشته باشم؟

  4. #4
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط rohollah نمایش پست ها
    متاسفانه توی حالت ماکزیمم دیگه کار نمی کنه
    برای شروع اگر خودم موتور رو بچرخونم، کمی کار می کنه، اما همین که تغییر جهت میدم یا میرسونم به ماکزیمم از کار میافته.
    موتور رو مستقیم به باتری متصل کنم، کامل و درست کار می کنه و مشکلی نداره!
    پس مشکل شیلد هست؟
    من این بورد رو خریدم:
    برد آردوینو uno ch340g
    چه شیلدی بخرم که این مشکل رو نداشته باشم؟
    برای این که مطمئن بشیم شیلد داره جریان کم میاره led گزینه مناسبی نیست چون بیچاره جریانی نمی کشه

    اگر اطرافتون موتور dc ضعیفی دارید با اون تست بگیرید ببینید باز هم این مشکل بوجود میاد یا نه !!!

    اگر بوجود نیاد یعنی دقیقا داره جریان کم میاره باید برید سراغ درایورهای جریان بالا .
    لایک کردن

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    برای این که مطمئن بشیم شیلد داره جریان کم میاره led گزینه مناسبی نیست چون بیچاره جریانی نمی کشه

    اگر اطرافتون موتور dc ضعیفی دارید با اون تست بگیرید ببینید باز هم این مشکل بوجود میاد یا نه !!!

    اگر بوجود نیاد یعنی دقیقا داره جریان کم میاره باید برید سراغ درایورهای جریان بالا .
    موتوری که دارم واقعا ضعیف هست!
    l1335290510791113.jpg
    از این ضعیفتر هم هست؟

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    برای این که مطمئن بشیم شیلد داره جریان کم میاره led گزینه مناسبی نیست چون بیچاره جریانی نمی کشه

    اگر اطرافتون موتور dc ضعیفی دارید با اون تست بگیرید ببینید باز هم این مشکل بوجود میاد یا نه !!!

    اگر بوجود نیاد یعنی دقیقا داره جریان کم میاره باید برید سراغ درایورهای جریان بالا .
    شما 9 ولت رو به کجا وصل می کنید؟
    به کدوم ورودی؟
    لایک کردن

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    شما 9 ولت رو به کجا وصل می کنید؟
    به کدوم ورودی؟
    به ورودی شیلد.
    باید به آردوینو وصل کنم؟
    ویرایش:
    به آردوینو کابل USB زدم از پورت usb3 لپ تاپم. بدون باتری هم کار می کنه، البته تو دورهای پایین نمی چرخه و از اواسط شروع می کنه و میزان چرخشش هم پایینه (دور موتور)
    اگر همون باتری رو هم از این طریق وصل کنم باز همون آش و همون کاسه است.
    مشکل دقیقا چیه؟
    ویرایش توسط rohollah : 10-04-2016 در ساعت 12:57 PM

  8. #8
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط rohollah نمایش پست ها
    به ورودی شیلد.
    باید به آردوینو وصل کنم؟
    ویرایش:
    به آردوینو کابل USB زدم از پورت usb3 لپ تاپم. بدون باتری هم کار می کنه، البته تو دورهای پایین نمی چرخه و از اواسط شروع می کنه و میزان چرخشش هم پایینه (دور موتور)
    اگر همون باتری رو هم از این طریق وصل کنم باز همون آش و همون کاسه است.
    مشکل دقیقا چیه؟
    اجازه بدید من یه نمونه از کالا رو پیدا کنم تست کنم ببینم مشکل شما داره از چی بوجود میاد.
    لایک کردن

  9. #9
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط rohollah نمایش پست ها
    به ورودی شیلد.
    باید به آردوینو وصل کنم؟
    ویرایش:
    به آردوینو کابل USB زدم از پورت usb3 لپ تاپم. بدون باتری هم کار می کنه، البته تو دورهای پایین نمی چرخه و از اواسط شروع می کنه و میزان چرخشش هم پایینه (دور موتور)
    اگر همون باتری رو هم از این طریق وصل کنم باز همون آش و همون کاسه است.
    مشکل دقیقا چیه؟
    اوکی
    من کالا رو با یه موتور DC کردم .
    نحوه اتصالات من به این صورت بود که یه منبع تغذیه 9 ولتی رو وصل کردم به این پینها (با رعایت پلاریته )
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: L298_SHIELD_BUZZ_1-500x500.jpg
مشاهده: 51
حجم: 38.5 کیلو بایت

    با کدنویسی سرعتم رو روی 255 تنظیم کردم و بدون هیچ مشکلی جواب داد. بعد از اون کم کم سرعت رو کم کردم تا 50 اومدم جواب داد.
    شماوقتی از این طریق پاور رو تهیه می کنید دیگه نیازی نیست به آردوینو هم پاور بدید چون خودش به vin آردوینو وصله و میتونه آردوینو رو هم روشن کنه.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20161005_140754.jpg
مشاهده: 50
حجم: 87.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط magmagmary : 10-05-2016 در ساعت 11:03 AM
    لایک کردن

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    اوکی
    من کالا رو با یه موتور DC کردم .
    نحوه اتصالات من به این صورت بود که یه منبع تغذیه 9 ولتی رو وصل کردم به این پینها (با رعایت پلاریته )
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: L298_SHIELD_BUZZ_1-500x500.jpg
مشاهده: 51
حجم: 38.5 کیلو بایت

    با کدنویسی سرعتم رو روی 255 تنظیم کردم و بدون هیچ مشکلی جواب داد. بعد از اون کم کم سرعت رو کم کردم تا 50 اومدم جواب داد.
    شماوقتی از این طریق پاور رو تهیه می کنید دیگه نیازی نیست به آردوینو هم پاور بدید چون خودش به vin آردوینو وصله و میتونه آردوینو رو هم روشن کنه.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20161005_140754.jpg
مشاهده: 50
حجم: 87.7 کیلو بایت
    پس مشکل من چیه؟
    منم از همین طزیق انجام دادم و جواب نگرفتم!
    به جز برنامه خودم از این برنامه هم استفاده کردم ولی بازم جواب نداد.
    windows remote arduino experience
    نکته اینکه وقتی از این برنامه استفاده کردم و در حالت ماکزیمم قرار دادم، ارتباط بلوتوث قطع میشد! (روی لپ تاپ)
    برنامه خودم هم برای ویندوز یکپارچه هست و می خوام با ویندوز موبایل کنترل کنم.
    ممکنه شیلد آسیب دیده باشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO