صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 33
Like Tree2 لایک

موضوع: سنسور دما ديجيتال ds18b20

  1. #1
    max
    max آنلاین نیست.
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    iran-shiraz
    نوشته ها
    70

    سنسور دما ديجيتال ds18b20

    توضیحات :
    این سنسور دما با خروجی دیجیتال است و شما به راحتی تنها با یک مقاومت 4.7 کیلو میتوانید آنرا به آردينو متصل کنید
    پایه شماره 1 زمین - پایه شماره 2 خروجي - پایه شماره 3 به مثبت منبع که با یک مقاومت به پایه شماره 2 نیز وصل میشود .
    ارتباط اين سنسور با آردوينو از طريق پروتكل 1 سيمه 1wire برقرار ميشود.بنابراين ميتوان چندين سنسور را تنها از طريق 1 سيم مشترك به آردوينو متصل كرد. خروجی به صورت دیجیتال و با دقت ۱۲ بیت قابل دسترس است .بنابراين ميتوان دما را با دقت 0.0625 درجه سانتيگراد اندازه گيري كرد.
    ds18b20.jpg

    مشخصات :
    ولتاژ تغذيه:3 تا 5.5 ولت
    ارسال دیتا از طریق یک پین
    دماي قابل اندازه گيري : 55- تا 125+ درجه سانتی گراد
    حداکثر زمان تبدیل و پاسخگویی : 750 میلی ثانیه
    شناسه اختصاصي براي هر سنسور


    جهت سفارش این کالا، به این بخش در فروشگاه آفتاب رایانه مراجعه نمایید.

    نمونه كد براي خواندن دما :
    کد:
     /*
     # 
     # Example code for DS18B20 TEMPERATURE SENSOR
     # Company    : AftabRayaneh
     # Website    : http://shop.aftabrayaneh.com
     # Editor     : mohammad omidvar
     # Date       : 02.10.2013
     # Version    : 1.0
    */
    
    #include <OneWire.h>
    #include <DallasTemperature.h>
    
    // Data wire is plugged into port 2 on the Arduino
    #define ONE_WIRE_BUS 2
    
    // Setup a oneWire instance to communicate with any OneWire devices (not just Maxim/Dallas temperature ICs)
    OneWire oneWire(ONE_WIRE_BUS);
    
    // Pass our oneWire reference to Dallas Temperature. 
    DallasTemperature sensors(&oneWire);
    
    
    void setup(void)
    {
      // start serial port
      Serial.begin(9600);
      // Start up the library
      sensors.begin();
    }
    
    void loop(void)
    { 
      // call sensors.requestTemperatures() to issue a global temperature 
       sensors.requestTemperatures(); // Send the command to get temperatures
      Serial.print("Temperature: ");
      Serial.println(sensors.getTempCByIndex(0)); 
      delay(1000); 
    }
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط max : 10-03-2013 در ساعت 08:08 AM

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    3
    سلام
    ببخشید شما با این سنسور کار کردید؟
    من میخوام این سنسور رو وارد آب حدود 70 درجه بکنم. چقد طول میکشه تا جواب قابل اعتماد به من بده؟
    بعد حداکثر چند تاشو با برد uno میشه راه اندازی کرد؟
    باتشکر

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    خب وقتی میگید 70 درجه دیگه دماسنج میخواید چکار ، 70 درجه هست دیگه ! :d

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    3
    هفتاد درجه را واسه این گفتم که اختلاف دما رو داشته باشیم. مشخصه که وقتی دماسنج رو وارد محیط 30 درجه میکنیم سریعتر به جوابمون میرسیم تا 70 درجه! ok ؟

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    نوشته ها
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa_110 نمایش پست ها
    هفتاد درجه را واسه این گفتم که اختلاف دما رو داشته باشیم. مشخصه که وقتی دماسنج رو وارد محیط 30 درجه میکنیم سریعتر به جوابمون میرسیم تا 70 درجه! ok ؟
    سلام،
    سرعت پاسخ گویی خود سنسور مناسب هست.
    البته هر بار خوندن دیتای سنسور حدود 0.6 تا یک ثانیه طول میکشه.
    تو این مورد ک میگین، بیشتر به جنس غلاف یا محافظی ک روی سنسور هست و... بستگی داره.

    ضمنن شما نمیتونید بیشتر از یک پایه ی آردوینو رو برای اتصال به این سنسور ها استفاده کنید.


    در واقع همه ی سنسور ها رو موازی کنید و به یک پایه وصل کنید.
    پروتکل OneWire انتقال دیتا روی یک باس مشترک نیمه دو طرفه هست که همه ی سنسور ها رو ب ترتیب میشه خوند.
    من سه تا سنسور همزمان رو تست کردم.

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    22
    نقل قول نوشته اصلی توسط MReza نمایش پست ها
    سلام،
    سرعت پاسخ گویی خود سنسور مناسب هست.
    البته هر بار خوندن دیتای سنسور حدود 0.6 تا یک ثانیه طول میکشه.
    تو این مورد ک میگین، بیشتر به جنس غلاف یا محافظی ک روی سنسور هست و... بستگی داره.

    ضمنن شما نمیتونید بیشتر از یک پایه ی آردوینو رو برای اتصال به این سنسور ها استفاده کنید.



    در واقع همه ی سنسور ها رو موازی کنید و به یک پایه وصل کنید.
    پروتکل OneWire انتقال دیتا روی یک باس مشترک نیمه دو طرفه هست که همه ی سنسور ها رو ب ترتیب میشه خوند.
    من سه تا سنسور همزمان رو تست کردم.
    گفتید سنسورها موازی هستن(یعنی همه پایه های دیتا رو ب هم وصل کردید درسته؟)
    میشه لطفا کدتون رو هم بدید؟
    هنوز ب دستم نرسیده
    ولی زمان ندارم
    برای همین چندتا کدی ک کار کنن لازم دارم

    ممنون
    Great Regard
    A.Sharifnia

  7. #7
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,023

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    نوشته ها
    29
    کتابخونه نصب نمیشه من تازه کارم لطفا یکم راهنمایی کنید
    screenshot-31-.jpg
    اینم ارورش:
    Arduino: 1.6.7 (Windows 10), Board: "Arduino/Genuino Uno"

    Specified folder/zip file does not contain a valid library
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f

    This report would have more information with
    "Show verbose output during compilation"
    enabled in File > Preferences.

    راستی این دما رو کجا نشون میده؟
    من میخوام روی ال سی دی 2*16 که درایور هم داره (4 سیمه شده LCD) نشون بده، چیکار باید کرد؟ نحوه سیم بندی؟ کد هاش؟ کتابخونه؟
    ویرایش توسط shelby : 02-29-2016 در ساعت 10:11 PM

  9. #9
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,023
    نقل قول نوشته اصلی توسط shelby نمایش پست ها
    کتابخونه نصب نمیشه من تازه کارم لطفا یکم راهنمایی کنید
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot (31).jpg
مشاهده: 49
حجم: 21.3 کیلو بایت
    اینم ارورش:
    Arduino: 1.6.7 (Windows 10), Board: "Arduino/Genuino Uno"

    Specified folder/zip file does not contain a valid library
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\exampl es
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\HelloW orld
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29e
    Invalid library found in C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f: C:\Users\Cloner\Documents\Arduino\libraries\sketch _feb29f

    This report would have more information with
    "Show verbose output during compilation"
    enabled in File > Preferences.

    راستی این دما رو کجا نشون میده؟
    من میخوام روی ال سی دی 2*16 که درایور هم داره (4 سیمه شده LCD) نشون بده، چیکار باید کرد؟ نحوه سیم بندی؟ کد هاش؟ کتابخونه؟

    اول کتابخونه رونصب کن
    جلسه دوازدهم: آموزش اضافه کردن کتابخانه | وبلاگ آردوینو

    الان میاد رو کنسول سریال از این مرحله رد شو بعد برو سراغ LCD

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    نوشته ها
    29
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    اول کتابخونه رونصب کن
    جلسه دوازدهم: آموزش اضافه کردن کتابخانه | وبلاگ آردوینو

    الان میاد رو کنسول سریال از این مرحله رد شو بعد برو سراغ LCD
    دوست عزیز من نگفتم که نمیتونم کتابخونه رو نصب کنم، گفتم ارور میده ارورش هم بالا موجوده!

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO