نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By engamanc

موضوع: کد درب هوشمند با rdm6300

  1. #1
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,064

    کد درب هوشمند با rdm6300

    کد درب هوشمند با RDM6300
    tb2l6imbpxxxxx0xpxxxxxxxxxx_-76590803.jpg

    tb2wezwbpxxxxxcxxxxxxxxxxxx_-76590803.jpg

    کد:
    long Password1=1111111;
    long Password2=2222222;
    int flag=0,RX_Flag=0;
    char Code[14]; 
    long Num=0;
    int serpin=7;
    int Door=0;
     
    void Read_ID(void)
    {
    int i=0;
    char temp;
    for(i=0;(Serial.available()>0);i++)
    //while(Serial.available()>0)
    {
    temp=Serial.read();
    Serial.print(temp);
    delay(2);
    Serial.println(i);
    if(temp==0X02)
    {
    flag=1;i=0;RX_Flag=0;//
    }
    if(flag==1)
    {
    if(temp==0X03)
    {
    flag=0;
    if(i==13) RX_Flag=1;
    else RX_Flag=0;
    break;
    }
    Code[i]=temp;
    }
    }
    flag=0;
    }
     
    void pulse( int serpin,int angle)
    {
    int width;
    width=(angle*11)+500;
    digitalWrite(serpin,HIGH);
    delayMicroseconds(width);
    digitalWrite(serpin,LOW);
    delay(20-width/1000);
    }
     
    void setup()
    {
    pinMode(13,OUTPUT);
    pinMode(serpin,OUTPUT);
    Serial.begin(9600);
    Serial.println("This is a test for access control system");
    delay(100);
    Serial.println(Password1);
    }
    void loop()
    {
    int i;
    long temp=0,time=0;
    RX_Flag=0;
    while(1)
    {
    Read_ID();
    if(RX_Flag==1)
    {
    for(i=5;i<11;i++)
    {
    Num<<=4;
    if(Code[i]>64) Num+=((Code[i])-55);
    else Num+=((Code[i])-48);
    Serial.println(Num);
    }
    Serial.println(Num);
    if((Num==Password1)||(Num==Password2))
    {
    digitalWrite(13,HIGH);
    delay(5);
    for(int i=0;i<=50;i++)
    {
    pulse(serpin,20);
    }
    delay(2000);
    while(analogRead(Door)>400);
    delay(1000);
    digitalWrite(13,LOW);
    delay(5);
    for(int i=0;i<=50;i++)
    {
    pulse(serpin,180);
    }
    }
    
    
    while(Serial.read()>0);
    RX_Flag=0;
    Num=0;
    }
    }
    }

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    25
    عجیبه! من یکی از کارت های 125کیلوهرتزی رو میگیرم جلوش اما به جای اینکه اون عدد 10 رقمیش رو نشون بده یه چیزی شبیه 0600092c7053 میده! باید تبدیلی چیزی روش انجام داد؟

  3. #3
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,064
    نقل قول نوشته اصلی توسط qwerty13 نمایش پست ها
    عجیبه! من یکی از کارت های 125کیلوهرتزی رو میگیرم جلوش اما به جای اینکه اون عدد 10 رقمیش رو نشون بده یه چیزی شبیه 0600092c7053 میده! باید تبدیلی چیزی روش انجام داد؟

    با سایر کدها هم تست کردید؟

    و اینکه اگر کارت / تگ 125 دیگه ای دارید با اون هم تست بگیرید

  4. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    70
    نقل قول نوشته اصلی توسط qwerty13 نمایش پست ها
    عجیبه! من یکی از کارت های 125کیلوهرتزی رو میگیرم جلوش اما به جای اینکه اون عدد 10 رقمیش رو نشون بده یه چیزی شبیه 0600092c7053 میده! باید تبدیلی چیزی روش انجام داد؟
    با سلام
    من با این ماژول کار نکردم ولی با ریدرهای rfid دیگه کار کردم.بعضیاشون خروجی کارت 125 کیلوهرتزی رو 10 رقمی(مثل rf01d) و بعضیا خروجی رو 12 رقمی(مثل em-18) و بعضیا هم میتونن خروجی رو هم 10 رقمی و هم 12 رقمی حاصل کنن(مثل em-19) که در این دسته از ریدرها باید ماژول رو برای رسیدن به نوع کد خروجی مورد نظرت کانفینگ کنی.
    دیتاشیت ماژولت رو مطالعه کن حتما به جواب میرسی.
    موفق باشی
    لایک کردن

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    1

    Question ارسال مکرر دیتا روی پورت سریال

    سلام من دربازکن درست کردم باهاش مشکلش فقط اینه که تا وقتی کارت جلوی انتن باشه دیتا به صورت دائم داره دریافت میشه و این خودش مشکل پیش میاره واسه خواندن دیتا چکارکنم که یا بار فقط کارت رو بخونه و تا وقتی از محدوده ی انتن دهی خارج نشده دیتا ارسال نکنه ؟؟؟

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2016
    نوشته ها
    1
    سلام ان شاء الله خدا خیرتون بده
    من یه مشکل دارم همین برنامه رو نوشتم و با arduino pro micro انجام میدم
    وقتی به کامپیوتر وصله و تازه دانلود شده و سریال مانیتور میکنم عین ساعت کار می کنه اما
    وقتی نرم افزار رو می بندم دیگه اشتباه می کنه و فقط برای همه تگ ها قرمز رو روشن میکنه

    بعدش هم که دوباره سریال مانیتور میکنم هنوز خطا داره و یه کد 40, 141, 40, 141, ..... نمایش میده دوباره که برنامه رو اپلود میکنم تا زمانی که به کامپیوتر وصله عین ساعت کار میکنه

    با باتری هم همین مشکل رو دارم
    ممنون

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    نوشته ها
    2
    شما همه ی print های داخل برنامه رو بردار انشالله درست میشه

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2017
    نوشته ها
    1
    سلام
    من هر کاری میکنم کارت رو نمی خونه

  9. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    نوشته ها
    112
    من*این ماژول گرفتم ولی وقتی نصب میکنم امپر بسیار بالایی میکشه

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO