نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By paymaanj

موضوع: شیلد موتور درایور l298p آردوینو به همراه بازر

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    238

    شیلد موتور درایور l298p آردوینو به همراه بازر

    خلاصه عملکرد درایور:
    شیلد موتورداریور L298P که بر مبنای چیپ L298 است درایوری با قابلیت درایور موتورهایی با توان بالا است که توسط کمپانی LGS طراحی شده است. این درایور قابلیت درایو همزمان 2 موتور DC با جریانی حدود 2 آمپر را داراست. در ساختمان این شیلد از 8 دیود شاتکی با سرعت بالا برای محافظت استفاده شده است. همچنین این داریور قابلیت تنظیم سرعت PWM را نیز دارا است.

    مشخصات فنی شیلد:
    1. ولتاژ ورودی VD :5 ولت
    2. ولتاژ مرجع درایور: VIN input 6.5~12V, PWMIN input 4.8~24V
    3. Iss ≤ 36mA
    4. Io ≤ 2A
    5. ماکزیمم توان مصرفی: 25 وات
    6. دمای مجاز کاری : -25 تا 130 ℃
    7. نوع درایو: درایور دو کاناله توان بالای H-bridge
    8. قابلیت کنترل سرعت موتور با PWM/PLL

    خصوصیات:
    1.برای اتصال این شیلد به آردوینو به هیچ گونه سیم کشی نیازی نیست. این شیلد برای درایو موتور از پین های D8. D10.D11.D12دیجیتال استفاده میکند.
    2.داری بازر
    3.پین های دیجیتال D2,D3,D5,D6,D7,D9,D13 در این شیلد مورد استفاده قرار نگرفته اند.
    4.حرکت های Forward ، backward و rotaryهر کدام در این شیلد داری نمایشگر LED مخصوص هستند.
    6.5 پین آنالوگ آردوینو از این شیلد قابل دسترسی هستند.

    1111.jpg

    کد راه اندازی با آردوینو:
    کد:
    void setup() {
      pinMode(8,OUTPUT);
      pinMode(10,OUTPUT);
      pinMode(11,OUTPUT);
      pinMode(12,OUTPUT);  
    }
    
    void forWard(){
    digitalWrite(12,HIGH);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    }
    
    void reVerse(){
    digitalWrite(10,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(12,LOW);
    digitalWrite(8,LOW);
    }
    
    void right_F(){
    digitalWrite(12,HIGH);
    digitalWrite(8,LOW);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    }
    
    void left_F(){
    digitalWrite(12,HIGH);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    }
    void loop() {
    forWard();
    delay(2000);
    reVerse();
    delay(2000);
    right_F();
    delay(2000);
    left_F();
    delay(2000);
    }

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    سلام،
    من این شیلد رو خریدم...
    اول اینکه فکر می کنم قسمت Left اشتباه تایپی داره و صحیحش اینه:

    کد:
    void left_F(){
    digitalWrite(12,LOW);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    اما سوالاتم:
    پین ها رو تشریح می کنید؟ کدوم پین مربوط به سرعت موتور سمت راست و کدوم سمت چپه؟ همینطور کدوم پین مربوط به جهت چرخش کدوم موتوره؟!

    دوم این که من برای راه اندازی این از این برد می خوام استفاده کنم:
    برد آردوینو UNO CH340G
    برای راه اندازیشون با دو موتور معمولی، یک پاوربانک با خروجی 5ولتی 2.1 آمپری مناسبه؟
    خود پاور بانک 8000 میلی آمپر ساعت و 3.7 ولتی هست.

    سوم پاور رو به کدوم برد وصل کنم؟!

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط rohollah نمایش پست ها
    سلام،
    من این شیلد رو خریدم...
    اول اینکه فکر می کنم قسمت Left اشتباه تایپی داره و صحیحش اینه:

    کد:
    void left_F(){
    digitalWrite(12,LOW);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    اما سوالاتم:
    پین ها رو تشریح می کنید؟ کدوم پین مربوط به سرعت موتور سمت راست و کدوم سمت چپه؟ همینطور کدوم پین مربوط به جهت چرخش کدوم موتوره؟!

    دوم این که من برای راه اندازی این از این برد می خوام استفاده کنم:
    برد آردوینو UNO CH340G
    برای راه اندازیشون با دو موتور معمولی، یک پاوربانک با خروجی 5ولتی 2.1 آمپری مناسبه؟
    خود پاور بانک 8000 میلی آمپر ساعت و 3.7 ولتی هست.

    سوم پاور رو به کدوم برد وصل کنم؟!
    دوست عزیز برنامه اشتباه نیست میتونید جای سیمهای موتور چپتون رو عوض کنید

    ضمنا پاور به نوع موتور شما بستگی داره. معمولا موتور ها بالاتر از ۶ ولت هستند.
    لایک کردن

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    1
    سلام

    برد آردوینو uno دارم. با یک شیلد l298p که روی برد شوار میشه.
    یک موتور به پورت a وصل کردم. و همین برنامه بالا را آپلود کردم.
    موتور نمی چرخه !!؟ با ولت متر هم تست کردم ولتاژ سر موتور نمی یاد

    لطفا راهنمایی بفرمایید

  5. #5
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,059
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_50_teh نمایش پست ها
    سلام

    برد آردوینو uno دارم. با یک شیلد l298p که روی برد شوار میشه.
    یک موتور به پورت a وصل کردم. و همین برنامه بالا را آپلود کردم.
    موتور نمی چرخه !!؟ با ولت متر هم تست کردم ولتاژ سر موتور نمی یاد

    لطفا راهنمایی بفرمایید
    اوکی
    وهله اول موتورت رو تست کن (ولتاژ بده سرش ببین موتور سالمه یا نه )
    بعد که مطمئن شدی با این کد تست کن:
    کد:
    int E1 = 10;
    int M1 = 12;
    int E2 = 11;
    int M2 = 13;
    
    
    void setup ()
    {
      pinMode (M1, OUTPUT);
      pinMode (M2, OUTPUT);
    }
    
    
    void loop ()
    {
      int value;
      for (value = 0; value <= 255; value += 5)
      {
        digitalWrite (M1, HIGH);
        digitalWrite (M2, HIGH);
        analogWrite (E1, value); // PWM Speed
        analogWrite (E2, value); // PWM Speed
        delay (30);
      }
      delay (1000);
      for (value = 0; value <= 255; value += 5)
      {
        digitalWrite (M1, LOW);
        digitalWrite (M2, LOW);
        analogWrite (E1, value); // PWM Speed
        analogWrite (E2, value); // PWM Speed
        delay (30);
      }
      delay (1000);
    }

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,059

  7. #7
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,059
    دیتاشیت l298
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: pdf L298.pdf (600.3 کیلو بایت, 252 مشاهده)

  8. #8
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    محل سکونت
    ایران عزیر
    نوشته ها
    74
    نقل قول نوشته اصلی توسط pi.siqma نمایش پست ها
    کد:
    void forward(){
    digitalwrite(12,high);
    digitalwrite(8,high);
    digitalwrite(10,high);
    digitalwrite(11,high);
    }
    یه سوال. معذرت میخوام اگه خیلی مبتدیه.
    ولی واسه اینکه موتور روشن بشه نباید یه سر منفی و یه سر مثبت باشه؟؟
    یعنی یکی high و یکی low
    اینجا که همه high هستن. چطور حرکت میکنه؟؟

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO