با سلام خدمت دوستان
چند وقتی است تو این فکرم یه گارگاه راه بندازم ، البته با مشارکت دوستان. برای اوایل سال آینده هم حتی یه مکان کوچیک پیدا کردم که در حال تعمیر می باشد.
توی برنامه نویسی آردوینو کسانی هستند که به نحوی فعالیت شدید می کنن و هر کدوم در زمینه تجربه هایی کسب کردند، حالا چه خوب میشه این تجربیات رو با هم به اشتراک بزاریم. یه زمانی من در زمینه شبکه و ترکیب اون با آردوینو تجربه دارم و شاید شما در زمینه مثلا روباتیک تجربه هایی کسب کردید و یا حتی کسانی هستند که در راه اندازی اولیه آردوینو زمان زیادی رو هدر دادن که خود من جز اون کسانی هستم که برای بار اول این مشکلات رو داشتم.
ما می تونیم با راه اندازی این کارگاه خیلی از این مشکلات رو حل کنیم و از تجریبیات همدیگه استفاده کنیم حالا:
1. برای شروع یه مکان نیاز داریم هر چند کوچیک باشه (که احتمالا در سال آینده من بتونم، البته اگه دوستان جای بهتری بلدن دریغ نکنند)
2. قرار نیست ما برای آموزش هزینه ایی بگیریم ، ولی خوب راه اندازی این کارگاه هزینه هایی هم داره.
3. مکانی که من در نظر گرفتم بابت اون هیچ اجاره ایی یا رهنی پرداخت نمیشه یا اگر هم قرار باشه بدیم خیلی کم.
4. این مکان نیاز به تجهیزاتی دارد که برای شروع می تونید از وسایل خودتون استفاده کنید.
موارد بالا صرفا نظر بنده است و اگر شما هم نظری دارید که باعث آسان تر شدن روند مراحل می شود می تونید در همین پست اعلام کنید. فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه.......................