نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
Like Tree10 لایک

موضوع: کسی میتونه برای ساخت پاور بانک چه بردی نیاز دارم؟

Hybrid View

Junior Member
    ببخشید کسی می دونه که از این ماجولها بهمراه باطری میشه بعنوان ups (یو پی اس) 5 ولت برای بردها استفاده کرد؟ یعنی موقع قطع تغذیه ورودی، در ولتاژ خروجی ماجول وقفه داریم یا خیر؟
    ویرایش توسط ooke13 : 04-15-2016 در ساعت 03:05 PM

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ooke13 نمایش پست ها
    ببخشید کسی می دونه که از این ماجولها بهمراه باطری میشه بعنوان ups (یو پی اس) 5 ولت برای بردها استفاده کرد؟ یعنی موقع قطع تغذیه ورودی، در ولتاژ خروجی ماجول وقفه داریم یا خیر؟
    در مورد این که موقع قطع شدن میکرو usb وقفه داره یا نه تست نکردم ولی چیزی که میدونم اینه که میتونید به عنوان پاور برای بردهایی مثل آردوینو استفاده کنید.
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    در مورد این که موقع قطع شدن میکرو usb وقفه داره یا نه تست نکردم ولی چیزی که میدونم اینه که میتونید به عنوان پاور برای بردهایی مثل آردوینو استفاده کنید.
    اینکه میشه برای آردوینو استفاده کرد یعنی 5 ولت رو در خروجی با باطریهای لیتیونومی 3.7 ولت می ده که خوبه، اما اگه کسی میتونست وقفه رو امتحان کنه، خیلی خوب می شد. من خودم با پاوربانکهای شیائومی (10,000mAh) امتحان کردم موقع قطع ولتاژ ورودی، خروجی قطع میشه و حدود 1 ثانیه طول میکشه تا مجددا خروجی ولتاژ بده پس UPS نمیشه. اگه کسی با پاوربانکهای دیگه تجربه مشابهی داره لطفا بگه.