سلام
من یک کیت تلمتری 915 مگاهرتزی تهیه کردم. ماژول زمینی رو که به pc وصل میکنم ledش روشن میشه و فریمورش هم آپدیت میشه. ولی وقتی ماژول دومی رو به pc متصل میکنم ledش روشن نمیشه و حتی داغ میکنه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام
من یک کیت تلمتری 915 مگاهرتزی تهیه کردم. ماژول زمینی رو که به pc وصل میکنم ledش روشن میشه و فریمورش هم آپدیت میشه. ولی وقتی ماژول دومی رو به pc متصل میکنم ledش روشن نمیشه و حتی داغ میکنه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
ببین قبلا یک نفر دیگه هم این مشگل رو داشت
فریم ور ماژول دوم با ماژول اول هماهنگ نبود
این موضوع رو چک کن یا این که هر دو رو به یه ورژن بالا آپگرید کن
دوباره ماژول زمینی رو آپدیت کردم، ولی دومی status LEDش روشن نمیشه و خیلی هم داغ میکنه!!!!!
نرم افزارم خطای Failed to identify Radio رو میده.
وقتی پاورش وصله حداقل باید status LED روشن بشه ولی نمیشه
دوست من این تاپیک رو بخون مشکل این بنده خدا اون شکلی حل شده
http://forum.arduino.ir/23/20/928.html
مشکل رو پیدا کردم،
مشکل از اونجا شروع شد که من به یه شرکت اعتماد کردم که ادعای حرفه ای بودن و نمایندگی رسمی آردوینو رو میکنه ولی محصولات معیوب به مشتری میدن و پاسخگو هم نیستن.
از کسایی هم که با تبلیغات من از این شرکت خرید کردن و به مشکل برخوردن معذرت میخوام دیگه این کار تکرار نمیشه، من امیدوار شده بودم که تو ایران هم یه شرکتهایی پیدا شدن که از هر لحاظ متخصص هستن و به مشتری احترام میذارن و در جهت هر چه بهتر شدن گام برمیدارن ولی زهی خیال باطل بود.
ویرایش توسط Doctor : 01-14-2016 در ساعت 12:59 AM
دوست من شما لطف دارین که وارد بحثها میشید. من بدون مطالعه این حرف رو نزدم کل راههای که دوستان پیشنهاد دادن امتحان کردم و به صورت حضوری هم با چندین نفر از دوستان که تو این کار تخصص دارن مشورت کردم ولی همه متفق القول هستن که برد سوخته یعنی از همون اولش سوخته بوده.
وقتی شرکت میگه که فقط تا 48 ساعت ضمانت قطعاتش رو میکنه در حالی که حداقل 72 ساعت طول میکشه قطعه از طریق پست به دستم برسه من معنی خوبی از این کار برداشت نمیکنم.