با سلام.
بنده با بردها و ماژول های زیر میخواهم یک اتوپایلوت (Ardupilot mega) بسازم :
1- Arduino Mega 2560
2- ماژول IMU _ GY-87
3- GPS UBOX-NEO-6M-V2
خب بنده نرم افزار های زیر رو هم نصب کردم :
1- ArduPilot-Arduino-1.0.3-gcc-4.8.2-windows نرم آفزار آردو
2- Git-1.9.4-preview20140815 (نرم افزار GIT )
3- MHV_AVR_Tools_20131101
4- و در نهایت هم جی سی اس : MissionPlanner
این هم آموزش برا کل مساله : http://firmware.diydrones.com/Tools/...%20Arduino.pdf
اما از طریق ArduPilot-Arduino-1.0.3-gcc-4.8.2-windows کدها و فریمور آردوپیلوت رو روی آردوینو مگا 2560 ریخته نمیشه
اما مستقیم از طریق Mission Planner فریمور و فایل Hex مربوط به Ardu Plane رو با موفقیت روی برد ریخته میشه. ولی متاسفانه ولی به دلایلی که در پایین خواهد آمد کار نمیکنه...
1- مقداری اختلاف سخت افزاری : مثلا روی آردوپایلوت یک حافظه اضافی برای ذخیره لاگ ها ...و همچنین یک آی سی کنترلر اضافه وجود دارد.
2 - باید کدهای برنامه برای سخت افزارهای من تغییر کند
بنده چند مدل اتوپایلوت عالی آماده با برند های مختلف از جمله آردوپایلوت مگا و غیره دارم. ولی برای راه اندازی با آردوینو مگا 2560 اهداف خاصی دارم.
حالا اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این موارد داره حتما به ما کمک کنه :
1- اون حافظه 4 مگا بایتی روی آردوپایلوت رو چجوری میشه به آردونیو مگا اضافه کرد برای زخیره لاگ ها ( و یا به طور کلی به جاش یک حافظه بیرونی به آردوینو مگا اضافه کنیم برا لاگ ها و غیره)
2- اون کنترلر اضافی ( 16U2) که یکی از دوستان فرمودند روی برد آردوپایلوت مگا 2.6 هست ، چه کاری انجام میده و چجوری میشه اون و یا جانشینی برای اون رو به آردوینو مگا اضافه کرد...البته تا جایی که من میدونم یکی از وظایف این آی سی کنترلر 16U2 اضافه ،(شاید هم 16U4 بود ) کار تامین ارتباط USB برای آی سی مگا 2560 روی برد آردو و کلا تبدیل usb به سریال هستش ...که البته روی برد آردونیو مگا هم یک آی سی برای ارتباط یو اس بی داره ... اما چه محاسبات دیگری این کنترلر اضافه انجام میدهد؟
3- از دوستان چه کسی میتونه در تغییر کدها کمک کنه؟
با تشکر
میثم نجف پور