4 لایک
-
3
Post By
-
1
Post By amin_mh
-
[QUOTE=Arman5592;4401]باید بطور مداوم خنک بشه تا قطعات پلاستیکی خراب نشن یا cold end هم تمام فلزی باشه که زیاد محبوب نیست (چون تمام فلزی ها اغلب direct drive هستن و باید یه موتور با گشتاور وحشتناک زیاد داشته باشین اما اونایی که چرخ دنده دارن مثل Wade's و نسخه ای که Greg از Wade's ساخته با موتور 4 یا 5 کیلوگرم بر سانت کار میکنن و با گیربکس و فنر این به 14 الی 17 کیلوگرم بر سانت میرسه) و با توجه به اینکه فکر میکنم هویه زیادی داغ بشه این یه مشکله . باید هیت سینکش دو برابر اون باشه و باید طرح یجوری باشه که HeatBreak در اون بکار بره که دمای کمی انتقال بیابه . مشکل بعد کنترل دما هست . بورد شما با توجه به این که Thermistor چه دمایی رو گزارش میکنه خروجی hotend رو روشن/خاموش یا برق رو کمتر میکنه .
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییهای مفیدتون...
اول از همه باید بگم که اگه مردم خیلی بابت E3d و Jhead باید پول بدن دلیل بر اینکه راه ایده پردازی بسته میشه نیست و به جای درست کردن پرینتر باید یکی خرید و زحمت به خودمون ندیم...من خودم یه دلتا پرینتر با اسکنر و auto z levelingساختم با قیمت ۸۵۰۰۰۰ تومان که به زودی تمام مراحل ساخت و فایلهای مربوطه شو میزارم... تو ایران اتفاقا کارهای حرفه ای زیادی انجام میشه که متاسفانه به دلیل خودخواهی یا تنگ نظری کسی آموزشش نمیده البته نه همه...
راجع به مشکل کنترل گرما که خودتون میدونید دما در تنظیمات برنامه قابل کنترله و هرگز بیشتر از اون نمیشه و این ترمیستورهای موجود دقت مناسبی دارن... راجع به Heat break هم چون هیت سینک رو از فیدر جدا کردیم و توی لوله ی هویه خالیه برای فیلامنت مشکلی پیش نمیاد اما باید همونطور که شما گفتید هات اند رو با یه تیکه تفلون به دستگاه وصل کرد... هیت بلاک هم برای متمرکز کردن گرما تو نقطه انتهاییه که میشه همین کار رو با المنت هویه انجام داد و اونو بدون اینکه کوتاهش کنیم متراکمتر بپیچیم
فن هم که حتما باید باشه که من فراموش کردن بنویسم و ممنون از رهنمایی شما
تمام فلزی ها چون تو فاصله دو کنتاکت هنوز گرم هستن و دماهای بالاتری دارن ذوب راحت تری دارن و قدرت موتور کمتری میخوان ولی همشون مشکل اووزینگ دارن اونم نرم افزاری قابل حله...
بازم ممنون از راهنماییاتون که این ایده رو تکمیل تر کرد...
ایده های ساده با دلگرمی و همفکری تکمیلتر میشن. بازم ممنون
ویرایش توسط amin_mh : 07-04-2015 در ساعت 05:03 AM