من پلتفرم چاپگر سه بعدیمو ساختم و بورد آردوینو MEGA 2560 و RAMPS 1.4 رو هم تهیه کردم و مونده خریدن اکسترودر ، هیت پد و .... + نصب میکروسوئیچ ها و احتمالا ترمیستور ها و .... که یکم اطلاعات درموردش میخوام .
برای نصب میکروسوئیچ مشکلی ندارم اما چنتا سوال درموردش مطرحه :
- از 3تا میکروسوئیچ استفاده کنم بهتره یا از 6 تا ؟
- این ستا میکرو سوئیچ روی محوره X و Y که فرقی نمیکنه کدوم طرف باشن ولی روی محوره Z باید توی پایین ترین نقطه یعنی جایی که نازل به صفحه هیت پد میرسه نصب بشه دیگه ؟ درسته
- برای اکسترودر هم میخوام 3D Printer MK8 Extruder رو از آفتاب رایانه خریداری کنم ولی توی توضیحاتش چیزی ننوشته که این کامله یا ترمیستور باید جدا گانه نصب بشه و کلا نمیدونم چه چیزای دیگه ای همراهش باید تهیه کنم ؟
- درصورتی که باید بصورت جداگانه ترمیستور تهیه کنم کسی میدونه باید چنتا تهیه کنم و اینکه چه مشخصاتی داشته باشه بهتره و اینکه چطوری و کجا باید نصب بشه ؟
- درایور اکسترودر حتما باید DRV8825 باشه یا فرقی نمیکنه ؟
- ولتاژ این قطعه چند ولت هستش و باید پاور چند ولت براش تهیه کنم ؟
- ترمیستور هیت بد چطور ؟
-برای ماژول درایور استپ موتورها از Reprap-A4988 استفاده کنم بهتره یا از DRV8825 ؟
- برای روشن کردن دستگاه میتونم از پاور کامپیوتر استفاده کنم یا حتما باید از این پاورهای صنعتی بخرم ؟
- هیت پد PCB Heated Bed چند ولت هستش و چقدر جریان میکشه ؟ خودش شیشه داره یا باید براش بصورت جداگانه تهیه کنم ؟
- برای تست اولیه و شروع به کار پیشنهاد میکنین از چه ماده اولیه ای استفاده کنم ؟ ABS یا .... ؟