نمایش نتایج: از 11 به 20 از 41
Like Tree4 لایک

موضوع: چاپگر 3d با آردوینو mega 2560 و ramps 1.4

Threaded View

Junior Member

چاپگر 3d با آردوینو mega 2560 و ramps 1.4

باسلام

من پلتفرم چاپگر سه بعدیمو ساختم و بورد آردوینو MEGA 2560 و RAMPS 1.4 رو هم تهیه کردم و مونده خریدن اکسترودر ، هیت پد و .... + نصب میکروسوئیچ ها و احتمالا ترمیستور ها و .... که یکم اطلاعات درموردش میخوام .

برای نصب میکروسوئیچ مشکلی ندارم اما چنتا سوال درموردش مطرحه :
    - از 3تا میکروسوئیچ استفاده کنم بهتره یا از 6 تا ؟
    - این ستا میکرو سوئیچ روی محوره X و Y که فرقی نمیکنه کدوم طرف باشن ولی روی محوره Z باید توی پایین ترین نقطه یعنی جایی که نازل به صفحه هیت پد میرسه نصب بشه دیگه ؟ درسته

- برای اکسترودر هم میخوام 3D Printer MK8 Extruder رو از آفتاب رایانه خریداری کنم ولی توی توضیحاتش چیزی ننوشته که این کامله یا ترمیستور باید جدا گانه نصب بشه و کلا نمیدونم چه چیزای دیگه ای همراهش باید تهیه کنم ؟
    - درصورتی که باید بصورت جداگانه ترمیستور تهیه کنم کسی میدونه باید چنتا تهیه کنم و اینکه چه مشخصاتی داشته باشه بهتره و اینکه چطوری و کجا باید نصب بشه ؟
    - درایور اکسترودر حتما باید DRV8825 باشه یا فرقی نمیکنه ؟
    - ولتاژ این قطعه چند ولت هستش و باید پاور چند ولت براش تهیه کنم ؟

- ترمیستور هیت بد چطور ؟
    -برای ماژول درایور استپ موتورها از Reprap-A4988 استفاده کنم بهتره یا از DRV8825 ؟
    - برای روشن کردن دستگاه میتونم از پاور کامپیوتر استفاده کنم یا حتما باید از این پاورهای صنعتی بخرم ؟
    - هیت پد PCB Heated Bed چند ولت هستش و چقدر جریان میکشه ؟ خودش شیشه داره یا باید براش بصورت جداگانه تهیه کنم ؟
    - برای تست اولیه و شروع به کار پیشنهاد میکنین از چه ماده اولیه ای استفاده کنم ؟ ABS یا .... ؟

باتشکر
    تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20150709_134709.jpg
مشاهده: 411
حجم: 86.8 کیلو بایت  
    لایک کردن