همونطور که بسیار زیاد گفته میشه نمیشه به سرعت یک تاپیک ساخت یه پرینتر سه بعدی رو انجام داد بلکه به ماه ها تحقیق نیاز داره .
مسلما 6 میکروسوییچ بهتره اما به 6 گیره احتیاج دارید اما اکثر کیت ها و مجموعه قطعات پرینتر ها به شما 3 تا میدن .
نخیر فرق میکنه در همه محور ها . باید ابتدای محور باشه چرا که 3 میکروسوییچ برای Home کردن هستن . ببینید موتور استپر مشکلش اینه که بر خلاف سروو ، open loop هست و نمیدونه کجاست برای همین اون دکمه ها هستن . اونا تنها جایی هستن که پرینتر "میدونه" کجان . البته endstop کاربرد مهم اونها هست ولی اونقدر اساسی نیست .
ته محور حایی هست که موتور هست یعنی رو به روی پرینتر وایسین ، هیت بد باید ته ته باشه ، X باید چپ باشه (طرف موتور) و Z هم پایین . همه محور هارو ببرید تا اخر . و اینجا دکمه باید در حالت فشرده باشه .

اکسترودر MK8 افتاب رایانه رو توصیه نمی کنم چون بیش از حد گرونه و direct drive هست اما میتونید کیت قطعات پرینت شده رو بخرید (اگه ندارید) توش اکسترودر Greg's Wades هم هست (که میتونید جدا بدید براتون پرینت کنن) البته اونم دردسر هایی داره ولی میشه پشت سر گذاشت (چون باید با دریل و قلاویز و سنگ بیفتید به جون یه پیچ عجیب که با بدبختی پیدا میشه و hobbed bolt بسازید) اما ارزون تر در میاد و کلا محبوب تره .

ترمیستور هم یکی واسه اکسترودر و یکی واسه هیت بد و 1 یا 2 تا یدکی هم بگیرید چون ممکنه خراب شه و قیمت کمش ارزش نداره که دوباره سفارش بدین . همون NTC 100K که رایج ترینه و افتاب رایانه داره خوبه .
درایور ها خصوصیاتی دارن که توصیه میکنم حتما در موردش مطالعه بفرمایید . درایور DRV8825 میتونه بدون فن تا 2 امپر بره و با فن 2.2 (البته چیپ توانایی 2.5 داره اما به دلایلی محدود میشه) اما A4988 فقط 1.5 امپر بدون فن و 2 با فن .
توصیه من اینه که همه درایور هارو DRV8825 بخرید البته اگه موتور کم مصرف دارید A4988 . اگه ممکنه اطلاعاتی درباره موتور هاتون (یا موتور مد نظرتون) بفرمایید .
ترمیستور بد و درایور هم که گفتم .

پاور کامپیوتر یکم دردسر داره رها اندازیش و اگه ازین صنعتی ها میخرید توصیه من 12 ولت هست (از 24 به شدت ارزونتر و مزایایی هم داره) . 11 امپر هیت بد رو به اضافه جریان موتور هاتون و هیتر کنید (که برای 12 ولت 40 وات میشه 3.35 امپر) و چیزی حدود 20 تا 25 میشه . توصیه من منبع تغذیه 30 امپر هست که افتاب رایانه نداره اما فروشگاه ... میفروشه 80 تومن .

هیت بد دو تا مدار داره میتونید 12 یا 24 بزنید که اگه 12 بزنید میشه 8 امپر یعنی 96 وات اما براش باید 11 امپر در نظر بگیرید .
نه شیشه نداره باید بگیرید که رایجش 3 میل هست اما من 4 میل زدم خیلی فرق نداره . شیشش رو 20 در 20 بگیرید BoroSilicate (البته الان همه حا همین هست و میگن بور و سیلیکات)

توصیه من PLA هست که دماای هیت بد رو 50 یا 60 باشه خوبه و بوی بهتری داره و پرینت ها بهتر در میان ولی نقطه ذوبش کمتر از ABS هست ولی سختی بیشتری نسبت به ABS داره .

سوالات من از شما
نکته دوم اینکه فکر کنم موتور X تون رو بر عکس زدید ، موتور X رو سمت چپ میزارن معمولا و idler موتور x رو راست .

و اینکه ممکنه مشخصات موتور هاتون رو (گشتاور ، جریان ، ولتاژ) بفرمایید ؟