-
سی ان سی لیزر
سلام تو شماتیک یکی از سی ان سی ها دیدم بجای اند استاپ محورzلیزر گذاشته بود
مگر محور zفقط دستور بالا و پایین شدن رو نمیده؟
تو تصویر هم که مثلا یجا باید لیزر نورش کمتر بشه تا یه خورده حکاکی کنه و در بعضی جاها باید لیزر نورش زیاد بشه که برش بده حالا چطور امکان داره که پورت اند استاپ دستور رو بده؟نمیفهمم اصلا اگه میشه یه توضیحی بدید.
ممنون
-
-
لطف کنه یه نفر زودتر جواب بنده رو بده
-
نوشته اصلی توسط
hasandimer
شاید این یه سی ان سی دو بعدی هست و لیزر عمود بر صفحه xy قرار میگیره و اونجایی که قراره لیزر قطع بشه این اند استاپ دستور قطع شدن رو میده (مثل کلید قطع و وصل)
و فکر میکنم توان لیزر ثابت باشه و برای برش مثلا نیاز باشه چند بار یه مسیر رو طی کرد
اطلاعی ندارم زیاد در این موارد اصرار کردین منم یه چیزی گفتم
-
خیلی ممنون
این اند استاپ+محورZهست و لیزر عمود روی محور قرار میگیره
میخوام کسی که تجربه داره برام توضیح بده چون میخوام اولین سی ان سی لیزرمو بسازم
اکه من بخوام یه سی ان سی لیزر با شیلد cnc v 3.1بسازم باید لیزر رو به کدوم قسمت وصل کنم؟
اینو که نمیفهمم باید به یه جای دیگه وصل کنم پس
-
ایا میشه تو پروژه سی ان سی لیزر لیزر مثلا نورش کم و زیاد بشه برا حکاکی یه جایی مثلا اگه بخواد چهره ادم رو بکشه باید قسمت مو ها پر رنگ باشه و قسمت چهره مثلا کم رنگ ایا با کم شدن نور لیزر بعضی جاها پررنگ و کم رنگ میشه؟
-
بله دقیقا همینطوره. خود نرم افزاری که عکس رو به جی کد تبدیل میکنه برحسب سیاه و سفیدی توان لیزر رو مشخص میکنه.درایور لیزر هم برحسب همین اعداد توان لیزر رو کم یا زیاد میکنه
-
خب با این حساب بنده لیزرمو به کجای شیلد cnc v3.1 وصل کنم که اینکار رو بکنه؟
-
مثل عکس بالا شما باید یه درایور لیزر بخرید که به شیلد وصل بشه و با 0 و 1 شدن پین z لیزر رو خاموش و روشن میکنه.خروجی درایور هم که لیزر بهش وصل میشه.توی عکس همچی مشخصه. درمورد درایور لیزر هم توی سایت نمونه هاش هست.میتونید زنگ بزنید و ازشون بخواید که کدومش میتونه به شیلد وصل بشه.