سلام به همه دوستان
ممنون از بابت لطف همه دوستانی که باعث دلگرمی من شدن تا بتونم بازم کارهامو با شما به اشتراک بزارم و ممنون از لطف همه عزیزانی که در توسعه مطلب قبلی کمک و همراهی کردند.
من تا الان تونستم با سعی و خطا چهار پرینتر سه بعدی بسازم، این ورژنی که الان میخوام باهاتون به اشتراک بزارم درواقع سومین پرینتر منه که خیلی عملکرد قابل قبولی داره بعدی رو با قطعاتی که به کمک این پرینتر، پرینت گرفتم ساختم و بعد از اینکه کاملا ایرادات پرینتر چهارم برطرف شد اون رو هم براتون میفرستم
اول عکسهای مربوط به طراحی و نحوه اسمبل کردن قطعات رو ببیند و همچنین عکسهایی از دستگاه سوم و چهارم و نحوه عملکردشون بعد از اون توضیحاتی راجع به فایلها و دستگاه، بعد اگر دوست داشتید فایهارو دانلود کنید.
پرینتر اول و دوم که گرچه خوب ساخته بودم اما به نظرم خیلی موفق نبودن، البته بعدا فهمیدم که میشد با تنظیمات نرم افزاری کارکردشون رو بهبود داد اما اون موقع خیلی تجربه نداشتم
دستگاه اول:
فیلم کارکرد دستگاه:
IMG_1072
دستگاه دوم:
پرینتر سوم (که فایلهای دانلودش در انتهای پست هست)
فیلم کارکرد دستگاه:
IMG_4254
UGSI3631
دستگاه چهارم که با استفاده از قطعات پرینت گرفته شده با دستگاه فعلی ساخته شده است:
فایل پیوست 3972
فایل پیوست 3973
فایل پیوست 3974
فایل پیوست 3975
فایل پیوست 3976
فایل پیوست 3977
فیلم کارکرد دستگاه:
IMG_5626
IMG_4847
چندتا پرینتر دیگه هم دردست ساخت دارم که اونا برای فروشه و با یه قیمت باورنکردنی در اختیارتون قرار میدم
یکی از اونا دو نازله و اتومات و سنسور قطع فیلامنت و بلوتوث و با سیستم کور xy و ... داره با کیفیت و قیمت باورنکردنی که قابل رقابت با تمام پرینترهای موجوده بازاره (قیمتی کمتر از 2000000)
یکی دیگه از اونا که هنوز توی ایران نیومده پرینتریه که میتونه روی یک تسمه نقاله به مقدار نا محدود پرینت بگیره در واقع یکی از محورهاش بی نهایته (قیمتی حدود کمتر از 2000000)
یکی دیگه DLP هست (قیمتی حدود کمتر از 2000000)
یکی هم دلتا پرینتره (با قیمتی حدود کمتر از 1200000) طرح کلی اون شبیه عکس زیره
پرینتر چهارم که فیلم کارکرد دستگاه رو دید هم برای فروش موجوده
اگر مایل بودید تماس بگیرید
لینک اینستاگرام من هم 3dprint.idea هست
قطعات مورد نیاز دستگاه به این صورت است:
آردوینو مگا
شیلد سی ان سی به همراه چهار عدد درایور
ال سی دی اسمارت کنترلر
سوئیچ پاور 12ولتی 15 آمپری
هیت بد (برای روی اون یک صفحه آلومینیومی درنظر بگیرید یا از هیت بد تمام آلومینیم استفاده کنید و میتونید یه شیشه حداکثر ذخامت 2میلیمتر هم برای روی اون استفاده کنید که سنسور مجاورتی خوب کار کنه)
یک عدد انداستاپ مکانیکی
یک عدد سنسور مجاورتی 12 میلیمتری
بلاک آلومینیمی هیتر به همراه پیچ سوراخدار و نازل
7سانتیمتر لوله پی تی اف ای
یک قطعه فیبر نسوز 2در3 میلیمتر (هدف ساختن یک اکسترودر دایرکت است)
یک عدد رابط پنوماتیکی (نحوه اسمبل کردن آنها در عکسها مشخص است)
دو عدد فن
دو عدد کوپلیگ 5به 8
تسمه GT2 به اندازه لازم (یک متر و 20 سانتیمتر (من تسمه ها رو با تای رپ وصل کردم)
3عدد پولی هرز گرد بیست دندانه با شفت 3 (متاسفانه یادم رفته جای سوراخهاشو روی کرییر محور z بزارم ولی نگران نباشید یه درل کوچیکه خودتون جاشو راحت پیدا میکنید)
2عدد پولی موتور بیست دندانه با شفت 5
یک عدد دنده برنجی mk8 (به موتور وصل میشود شاید با توجه به شفت موتور مجبور شوید یه درل داخل آن بزنید تا هم قطر شفت شود)
یک عدد دنده اکسترودر mk7 (به قسمت متحرک اکسترودر بسته میشه)
ترمیستور 100کیلواهمی دو عدد
دو عدد لیداسکرو 30 سانتیمتری
11 عدد بلبرینگ خطی lmu8
2 عدد شفت 8، 326 میلیمتری
2عدد شفت 8 ، 325 میلیمتری
2عدد شفت 8 ، 420 میلیمتری
سه عدد استپر بایپلار با تورک 3 کیلوگرمی و با فلنچ 42 میلیمتر
یک عدد استپر بای پلار با تورک 5 کیگوگرمی و با فلنچ 57 -56 میلیمتر
انرژی گاید 70 سانتیمتر
کابل به میزان کافی
فایل سه بعدی اتوکد:
https://yekupload.ir/008da59cc6c10da5/2-3D.dwg
فایل برش لیزر:
https://yekupload.ir/9345d412b7d08da4/cut.dwg
فایل فریم ور marlin مخصوص این پرینتر:
تنظیمات نرم افزار cura و simplify برای کار با این پرینتر
cura
aminn.factory
Amin
توضیحات:
در فریم ور این دستگا، auto bed level و auto Z level و پرینت از روی SD کارت و کار با ال سی دی گنجانده شده است و کاملا اتومات میباشد
تنها چیزی که باید مد نظر داشته باشید اینه که برای هماهنگی حرکت دستگاه با این فریم ور، جامپرهای میکرو استپ روی شیلد پرینتر برای درایورها روی 1/8 تنظیم شده است.
برش لیزر روی ام دی اف 6 میلیمتری انجام میشه که استراکچر اصلی دستگاه رو میسازه و با چسب 123 به هم چسبیده میشه (نگران استحکامش نباشید کاملا امتحانشو پس داده)
برش لیزر پلکسی برای قطعات اتصالی دستگاه روی پلکسی 6 میلیمتری انجام میشه که با کلروفرم به هم میچسبه
فرض بر این گرفته شده که کار با آردوینو و استپ موتور و کابلکشی پرینتر سه بعدی با شیلد آن و نصب فریم ور رو بلدید (که واقعا هم کاری نداره با یه سرچ کوچیک اکی میشید) کلا کارکرد پرینتر رو باید تاحدی بدونید
سرهم کردن قسمت های مختلف با استفاده از عکسا و فایل سه بعدی به راحتی قابل انجام است از پیچیدگی قطعات نترسید
بعضی پیچها که روی قطعات پلکسی بسته میشه نیاز به رزوه داره البته با پیچوندن خود پیچ هم میشه رزوه کرد
اکسترودر دستگا که یک سر اون رابط پنوماتیک هست و بعد از عبور از لوله پی تی اف ای و چرخ برنجی به هیتر میرسه، باید با یک مته شماره چهار سوراخ بشه محل سوراخ رو مشخص کردم
اند استاپ محور y رو با چسب یا پیچ در جای مناسب انتهای این محور بچسبونید
نصب انرژی گاید هم چون بعد از ساخت تصمیم به استفاده از اون گرفتم به صورت ابتکاری نصب کنید یا میتونید اصلا استفاده نکنید
فن ها هم با چسب به اکسترودر چسبیده شده
هزینه کلی نباید بیشتر از 600 یا 700هزارتومن بشه
استراکچر دستگاه رو بسازد و فریمور رو روش بریزید بعد از اون هر سوالی بود من درخدمتم
با تشکر از این سایت و مطالب مفیدش
موفق باشید