سلام . حقیقتش من خودم برنامه نویسی شو بلد نیستم از اینترنت یه چیزایی برداشتم .

استپر موتور های 6 سیمه 4 سیمشون وصله به سیم پیچ ها و دوتا سیم هست که دقیقا وسط سیم پیچ هست و برای unipolar هست ، با یافتن این دو سیم و جدا کردن اونها میتونیم از 4 سیم بصورت bipolar استفاده کنیم . درایور Easy driver رو که ببینید متوجه خواهید شد که مثلا A1 و A2 هست و B1 و B2 (یا در برخی درایور ها 1A و 1B و 2A و 2B) دوتا اسم که حرف مشترک دارن (مثل 1A و 1B یا A1 و A2) در واقع به یک سیم پیچ و دوتای دیگه (2A و 2B یا B1 و B2) به سیم پیچ دیگر وصل میشن .
نتیجه می گیریم سیم های A1 و A2 (که ما نمی دونیم کدوم دوتا سیم موتور هستن) به هم اتصال دارن (چون دو سر سیم پیچ هستن) پس مولتی متر (اندازه گیری اهم) می زنیم و می بینیم مثلا سیم قرمز و سفید مثلا 3 اهم مقاومت دارن و ابی و زرد هم 3 اهم پس قرمز و سفید یک pair و ابی و زرد یک pair دیگه هستن (و دوتا سیم اضافه) . البته اون دوتا سیم اضافه هم به سیم های اصلی اتصال دارن اما عددشون فرق داره مثلا 10 .

پس مثلا مقاومت سیم زرد و ابی 3 اهم ، قرمز و سفید 3 اهم ، قهوه ای و قرمز 15 اهم ، سفید و زرد 0 (چون به هم اتصال ندارن)(در مولتی متر های پیشرفته تر می نویسه 0 LP که یعنی اتصال نداره کلا ، که یوقت ادم فکر نکنه مقاومت خیلی کم هست)
پس مقاومت ابی/زرد با قرمز/سفید یکیه پس این دو جفت میشن دو تا سیم پیچ .

نکته : + و - مهم نیست فقط جهت چرخش عوض میشه .
نکته: اگه موتور بجای چرخیدن وزوز کرد و لرزید یه سیم اشتباه وصل شده .

البته درایور Easy Driver توانایی تحمل موتور شما رو نداره چون Easy driver میتونه حداکثر 750 میلی امپر / phase خروجی بده اما موتور شما 1.4 امپر / phase جریان نیاز داره . توصیه من DRV8825 (همون بنفشا) هست که (البته حقیقت کمتر از این اعداد هست) تا 2 امپر بدون فن و تا 2.2 امپر با فن تحمل میکنه (حقیقتش برای من که 1.7 امپر بدون فن نشد) . چون A4988 بدون فن 1.5 و با فن 2 امپره خیلی داغ میشه .