صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 30
Like Tree16 لایک

موضوع: راهنمایی چگونگی نمایش دور موتور کیلومتر خودرو روی اوردینو به صورت دیجیتال

Hybrid View

Member
    راستی داشتم سرچ میکردم در همین مورد این لینک را دیدم
    measuring-engine-rpm-with-arduino

ببینید این موضوع همونیه که مد نظرمه یا تفاوت داره ؟
    توی این شماتیک . دقیقا سیگنال دور موتور را از خروجی سیگنال کوییل در نظر گرفته . یعنی همونی که توی ماشین من هم در نقشه هاش سیگنال دور موتور را به عنوان
    ٍEngine rotation Speed/ignition signal گفته شده . فکر میکنید این روش برای من جواب میده ؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamed-pc نمایش پست ها
    راستی داشتم سرچ میکردم در همین مورد این لینک را دیدم
    measuring-engine-rpm-with-arduino

ببینید این موضوع همونیه که مد نظرمه یا تفاوت داره ؟
    توی این شماتیک . دقیقا سیگنال دور موتور را از خروجی سیگنال کوییل در نظر گرفته . یعنی همونی که توی ماشین من هم در نقشه هاش سیگنال دور موتور را به عنوان
    ٍEngine rotation Speed/ignition signal گفته شده . فکر میکنید این روش برای من جواب میده ؟

طبق صحبت های دوستمون و این چیزی که تو لینک شما نوشته به احتمال خیلی زیاد سنسور 12 ولته

حالا هم میتونی از مدار زیر استفاده کنی
    هم این که ازمدارهای رگولاتورهای کاهنده آماده کنی

در مورد کدشم هم باید تست بشه
    این الان اومده با اینتراپت بخونتش

که چون مبنای تغییرات سنسور طول پالس هست روش کاملا درستیه

من چون تست نکردم ایده خاصی ندارم فقط می تونم بگم شروع کنید به تست اگر جاییش گیر کردید میتونیم کمک کنیم
    لایک کردن

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    طبق صحبت های دوستمون و این چیزی که تو لینک شما نوشته به احتمال خیلی زیاد سنسور 12 ولته

حالا هم میتونی از مدار زیر استفاده کنی
    هم این که ازمدارهای رگولاتورهای کاهنده آماده کنی

در مورد کدشم هم باید تست بشه
    این الان اومده با اینتراپت بخونتش

که چون مبنای تغییرات سنسور طول پالس هست روش کاملا درستیه

من چون تست نکردم ایده خاصی ندارم فقط می تونم بگم شروع کنید به تست اگر جاییش گیر کردید میتونیم کمک کنیم
    من سعی میکنم باز هم بیشتر سرچ کنم ببینم چی میتونم پیدا کنم و مقداری اطلاعات پیدا کنم . بعدش تصمیم میگیرم ببینم کدومشونو شروع کنم البته با نظر شما . اینجا اعلام میکنم انشالله شروع میکنم ببینم چطور میشه
    لایک کردن

مدیر گروه
    من سعی میکنم باز هم بیشتر سرچ کنم ببینم چی میتونم پیدا کنم و مقداری اطلاعات پیدا کنم . بعدش تصمیم میگیرم ببینم کدومشونو شروع کنم البته با نظر شما . اینجا اعلام میکنم انشالله شروع میکنم ببینم چطور میشه
    انشاءالله
    موفق باشید
    لایک کردن

Member
    اون سیگنالیکه به پشت کیلومتر در دور موتور میاد کلا به درد این کار نمیخوره ؟ یعنی مثلا نمیشه از همین سیگنال پشت دور موتور به ورودی آنالوگ اوردینو وارد کرد و در بخش خروجی پینهای دیجیتال . مبدل انجام بشه ؟

Member
    اون سیگنالیکه به پشت کیلومتر در دور موتور میاد کلا به درد این کار نمیخوره ؟ یعنی مثلا نمیشه از همین سیگنال پشت دور موتور به ورودی آنالوگ اوردینو وارد کرد و در بخش خروجی پینهای دیجیتال . مبدل انجام بشه ؟
    من اطلاع دقیقی در باره بقیه سیگنالها ندارم که فرکانسشون چقدره و... چون من زیاد باهاشون کار نکردم. تا اینجا هم اگه اطلاعاتی داشتم واسه این بود که یکی از دوستان که مکانیک هست این اطلاعات رو بهم داده بود تا چیزی رو که نیاز داشت براش با آردوینو درست کنم.
    ولی اگه اطلاعات دقیقی از سنسوری یا چیزی خواستی بگو تا من بپرسم از بچه های مکانیک.
    لایک کردن

Member
    سلام مجدد
    من مدنظرم فقط اینه که بتونم دور موتور را به صورت دیجیتالی داشته باشه . فقط برای مورد خاص .
    ولتاژ سیمیکه به پشت عقربه دور موتور اومده ولتاژ باطری هستش تقریبا . و ثابت .
    حالا آیا از روی همین سیم . که به پشت عقربه دور موتور رفته میشه پالس دور موتور رو گرفت . یا باید حتما از روشی که از خروجی کوئیل هستش با مقاومت 2 مگا و 22 کیلو . اندازه گیری کرد ؟

Junior Member
    با سلام خدمت همه دوستان
    فکر میکنم همه موارد گفته شده نهایتا نتیجه جالبی نداشته باشه
    شما با یک مبدل can میتونید علاوه بر دور موتور تمام اطلاعات ماشین رو بگیرید و نمایش بدید.
    کاری که دستگاههای دیاگ انجام میدن.
    البته شرط این کار اینه که ecu خودرو مورد نظر can bus داشته باشه.
    من این کار رو با 1788 انجام دادم که تمام اطلاعات رو اعم از دور موتور، سرعت ،فشار هوا ، فشار روغن ، مقدار سوخت و خلاصه تمام اطلاعاتی که از ecu در میاد رو روی lcd نمایش میده.
    البته کار داره هنوز ولی تو این قسمت تمومه.
    انشاالله بعد از اتمام گارانتی ماشین نصبش رو ماشین رو انجام میدم و یه فیلم ازش میذارم.کار جالب و قشنگیه
    لایک کردن

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط abbasshokr نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان
    فکر میکنم همه موارد گفته شده نهایتا نتیجه جالبی نداشته باشه
    شما با یک مبدل can میتونید علاوه بر دور موتور تمام اطلاعات ماشین رو بگیرید و نمایش بدید.
    کاری که دستگاههای دیاگ انجام میدن.
    البته شرط این کار اینه که ecu خودرو مورد نظر can bus داشته باشه.
    من این کار رو با 1788 انجام دادم که تمام اطلاعات رو اعم از دور موتور، سرعت ،فشار هوا ، فشار روغن ، مقدار سوخت و خلاصه تمام اطلاعاتی که از ecu در میاد رو روی lcd نمایش میده.
    البته کار داره هنوز ولی تو این قسمت تمومه.
    انشاالله بعد از اتمام گارانتی ماشین نصبش رو ماشین رو انجام میدم و یه فیلم ازش میذارم.کار جالب و قشنگیه
    این موردی که فرمودید روی ماشین ما جواب نمیده . ( از مدلهای زیمنس قدیم و یا نیمه انژکتور بهش میگن )

Junior Member
    ممنون از این پست خوب
    ویرایش توسط magmagmary : 09-26-2016 در ساعت 05:52 AM
    لایک کردن

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین