نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
Like Tree12 لایک

موضوع: سوال : من مبتدی هستم و میخوام کار با Arduino رو شروع کنم

Hybrid View

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrCoder نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من تازه کارم و میخوام کار با Arduino رو شروع کنم سوالم اینه من نمیدونم کجا و چه بردی رو بخرم .
    من یه سوال دیگه دارم میخوام افراد داخل یه اتاق رو کنترل کنم و وقتی اتاق خالی شد لامپ تو اتاق خاموش شه و برعکس این کار هزینه زیاد میخواد ؟؟؟ و چه وسایلی میخواد ممنون میشم راهنمایی کنید
    درود . اولین پست رو بزنیم به امید خدا
    همین چند دقیقه پیش بورد هایی که از فروشگاه خریده بودم با پست به دستم رسید و تازه میخوام شروع کنم به کار . من مدل مگا رو تهیه کردم . چون تعداد io بیشتری برای کارهام نیاز دارم . توضیحات تکمیل تر رو هم که سایر دوستان فرمودند . اگر پورت زیاد لازم ندارید همون uno رو تهیه کنید .

و اما سوال دوم . من این کار رو با میکرو چند سال پیش انجام دادم و هنوز هم مدارش رو دارم .
    نمیدونم چقدر به الکترونیک تسلط دارید .

یک فرستنده مادون قرمز در یک طرف درب ورودی داخل چارچوب .
    دو گیرنده مادون قرمز با فاصله حدود 10 سانت در طرف دیگه . که این دو گیرنده توسط آپ امپ تقویت شده و به ورودی میکرو وصل میشه .( دیجیتال هم هست )
    یک متغیر تعریف میکنید به عنوان تعداد افراد داخل اتاق . که هر وقت این عدد 0 شد یعنی کسی داخل نیست و چراغ خاموش .

اگه اول سنسور 1 . بعد سنسور 2 = یعنی یک نفر داخل شد . به متغیر یکی اضافه میشه
    اگه اول سنسور 2 . بعد سنسور 1 = یعنی یک نفر خارج شد . از متغیر یکی کم میشه .
    لایک کردن

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
    درود . اولین پست رو بزنیم به امید خدا
    همین چند دقیقه پیش بورد هایی که از فروشگاه خریده بودم با پست به دستم رسید و تازه میخوام شروع کنم به کار . من مدل مگا رو تهیه کردم . چون تعداد io بیشتری برای کارهام نیاز دارم . توضیحات تکمیل تر رو هم که سایر دوستان فرمودند . اگر پورت زیاد لازم ندارید همون uno رو تهیه کنید .

و اما سوال دوم . من این کار رو با میکرو چند سال پیش انجام دادم و هنوز هم مدارش رو دارم .
    نمیدونم چقدر به الکترونیک تسلط دارید .

یک فرستنده مادون قرمز در یک طرف درب ورودی داخل چارچوب .
    دو گیرنده مادون قرمز با فاصله حدود 10 سانت در طرف دیگه . که این دو گیرنده توسط آپ امپ تقویت شده و به ورودی میکرو وصل میشه .( دیجیتال هم هست )
    یک متغیر تعریف میکنید به عنوان تعداد افراد داخل اتاق . که هر وقت این عدد 0 شد یعنی کسی داخل نیست و چراغ خاموش .

اگه اول سنسور 1 . بعد سنسور 2 = یعنی یک نفر داخل شد . به متغیر یکی اضافه میشه
    اگه اول سنسور 2 . بعد سنسور 1 = یعنی یک نفر خارج شد . از متغیر یکی کم میشه .

این بلاگ رو بخون یه اطلاعات کلی بیاد دستت
    وبلاگ آردوینو | تازه ترین های آردوینو و دنیای فن آوری
    لایک کردن