نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
Like Tree7 لایک

موضوع: کنترل وسایل برقی از طریق شبکه با اردوینو

Hybrid View

Junior Member
    باتشکر
    برای راه اندازی رله 8 کانال کدی که توی اموزش بود رو میتونم 8 دفعه کپی پیست کنم و فقط عدد پایه رو تغیر بدم؟
    برای شبکه هم میخوام از طریق کابل لن مازول رو به شبکه متصل کنم و یه ایپی ثابت بش بدم .میخوام هم داخل شبکه محلی و هم بیرون از شبکه با استفاده از اینترنت و ای پی استاتیک مازول رو کنترل کنم
    اگه از طریق شیلد شبکه ادرینیو مازول رو به شبکه متصل کنم امکانش هست با استفاده از مرورگر وب و برنامه اندروید رله هارو کنترل کنم؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط gemlove نمایش پست ها
    باتشکر
    برای راه اندازی رله 8 کانال کدی که توی اموزش بود رو میتونم 8 دفعه کپی پیست کنم و فقط عدد پایه رو تغیر بدم؟
    برای شبکه هم میخوام از طریق کابل لن مازول رو به شبکه متصل کنم و یه ایپی ثابت بش بدم .میخوام هم داخل شبکه محلی و هم بیرون از شبکه با استفاده از اینترنت و ای پی استاتیک مازول رو کنترل کنم
    اگه از طریق شیلد شبکه ادرینیو مازول رو به شبکه متصل کنم امکانش هست با استفاده از مرورگر وب و برنامه اندروید رله هارو کنترل کنم؟

بله می تونید فقط یادتون باشه باید توی تابع ستاپ هم pinmode های همه 8 تا پین رو خروجی کنید.

چون قراره با آی پی استاتیک کار کنید اره از طریق مرورگرهایی که روی اندروید هست هم میتونید این کار رو انجام بدید.
    این لینک آموزش های اولیه در رابطه با شیلد اترنت رو در اختیارتون قرار میده
    لایک کردن