سلام خدمت دوستای عزیزم. من دو روز پیش یه اردوینو مگا ۲۵۶۰ از همین سایت تهیه کردم. خوشبختانه تونستم همون ساعات اول اونو با موفقیت راه اندازی کنم. ویندوزم ۷ هستش و راحت شناخت برد رو. بعد از نوشتن سه چهار برنامه ک درباره ال ای دی بود ، دیگه ویندوزم برد رو نشناخت. وقتی برد رو نصب میکردم چراغ زرد L و چراغ پاور روشن میشد. و تو برنامه اردوینو هم اصلا پورتی نبود ک شناخته باشه این برد رو. تو فروم مختلف گشتم و دیدم بعضی از دوستان همین مشکل رو داشتن اما جواب درستی نگرفتن. یه روش بوت لودر هستش ک اونم واسه اردوینو Uno. میباشد. تازه اگه کسی دیگه وضعیت مالیش خوب نباشه یعنی باید این برد رو بیخیال شه چون من توان خرید یه پروگرامر رو ندارم دیگه
طبق یکی از پیشنهادهای دوستان من همزمان کابل یو اس بی و اداپتور دوازده ولت رو نصب کردم و کلید ریست رو نگه داشتم. خوشحال شدم چون دیدم ویندوز شناخت برد رو اما وقتی رفتم تو دیوایز منیجر متوجه شدم ک نه ب عنوان یه پورت کام بلکه به عنوان پورت یو اس بی و اونم نه با نام اردوینو مگا بلکه با نام realtak uwb dfu interface اونو میشناسه!!!!
و تو برنامه هم اصلا نمیشناسه برد رو. هنوز هم چراغ زرد L با تاخیر های متفاوت چشمک میزنه. فکر کنم کامل گفتم مشکلم چیه. لطفا کمکم کنید تا اینو راه بندازم و همین اول کار سرد نشم