با رعایت سخت افزار بلی
با رعایت سخت افزار بلی
سلام من میخام ماژول emg رو به برد اردوینو due وصل کنم ایا میشه منظورم اینه از نظر ولتاژی به مشکل بر نمیخورم ؟ در ضمن یه ال سی دی بزرگتر از 1.8 ینچ میخام میتونم از ال سی دی های فروشگاههای دیگه استفاده کنم یا به مشکل بر میخورم ؟ ممنون که کمک میکنید
خب اینجا داستان شد
منطق کاری آردوینو DUE ولتاژ 3.3 هست
در حالی که به احتمال خیلی زیاد سنسور شما 5 ولت هست و این اندکی بحث داره
در این موارد از مبدل های سطوح منطقی استفاده می کنن
مثل این :
مبدل منطقی ( لاجیک کانورتر ) دو طرفه با قابلیت تبدیل 5 به 3.3 ولت و برعکس - Logic Level Converter
یا این
مبدل منطقی 3.3 به 5 ولت ، لاجیک کانورتر - Logic Level Converter 3.3V 5V Bidirectional
برای این که ببینی بین سنسورت و آردوینوت که ارتباط I2C دارن چطوری باید وصل کنی این لینک رومطالعه کن :
https://learn.sparkfun.com/tutorials...evel-converter
در مورد کیفیت و تفاوتش با اورجینال هم نمیدونم چی بگم
کیفیت ساخت اورجینال کجا و این چینیا کجا
کیفیت PCB در نویز گیری و مسائل این چنین خب قابل تامله
در مورد LCD هم اگر منطقش 5 ولت باشه به همون مشکل برخورد می کنی
سلام بر استادان گرامی.
من جدیدا یک برد LilyPad ATtiny85 خریدم از سایت آفتاب رایانه. میخام بدونم از کجا شروع کنم مبتدی هستم. لینک انجمن یا ویدیویی هست لطفا معرفی کنید.
سلام دوست عزیز
در این مورد و کار با آردواینو سایت های زیادی وجود داره که میتونید با اونها کارتون رو شروع کنید و کم کم راه بیوفتید چطور برنامه هارو بنویسید. به نظر پروژه محور جلو برید بهتره. یکی از بهترین سایت ها خود سایت خارجی آردواینو هست که کاملا همه چیز رو توضیح داده و انواع مختلف پروژه هارو داره که با انجام پروژه های ساده می تونید به راحتی کار با آردواینو رو یاد بگیرید: https://www.arduino.cc/en/Guide/HomePage
اما اگر فارسی بخواهید هم سایت های زیادی وجود داره که انواع مختلفی از پروژه ها رو توضیح دادن با کد که برای یادگیری خیلی خوب هستن. مثلا سایت الکترونیک
موفق باشین
سلام برای اتصال بورد آردوینو نانو از طریق micro usb خوش وصل میشه و پروگرام میشه یا باید مبدل usb به سریال بگیرم؟
طبق این سند ، آردوینو نانو مجهز به مبدل ttl به serial به شماره FT232RL هستش و مستقیما از طریق یو اس بی قادر به برنامه ریزی هستش .
تشکر از راهنماییتون.
سوال دیگر اینکه اگر احتمالا مشکلی پیش اومد و خواستم مبدل استفاده کنم برای نانو یا پرو و کلا یه مبدل usb به سریال خوب برای خودم داشته باشم، کدوم مبدل توی فروشگاه رو بهم پیشنهاد میدین؟
ویندوز 7 دارم.
من از این دو تا استفاده کردم و هر دو عالی بودن . البته من از اوبونتو ( لینوکس) استفاده میکنم .
ماژول USB به TTL سریال CH340G - پشتیبانی از ویندوز 8
ماژول USB به TTL سریال PL2303TA با رابط میکرو USB - پشتیبانی از ویندوز 10