نقل قول نوشته اصلی توسط Arman5592 نمایش پست ها
سلام ، من كار با اردوينو رو براي روباتيك استفاده كردم و با توجه به قدرت و اين كه در ايران معروف نيست خيلي كمك ميكنه ، و زبانش هم كه بهتره . البته الان كه خيلي تازه كار و نابلد هستم اما در كل بالاخره بايد موتور كنترل كنم . مي خواستم بپرسم اين رو چگونه انجام بدم و برنامه نويسي كدوم اسون تره و مزايا و معايب روش ها چه هستند .
اولين روش كه به ذهنم ميرسه استفاده از رله هست كه در فروشگاه افتاب رايانه ماژول ٤ كانا له اش نزديك ١٦ هزار تومان مي شود . اين طوري چند پين استفاده مي شود و برنامه نويسي در چه حدي هست ؟
روش بعدي شيلد هست كه ١٩ هزار تومان هست ، قيمتش مشكلي نيست مشكلم اينه كه همه پين هارو اشغال ميكنه اما مزايايي داره . ايا ارزش "هدر" دادن پين هارو داره ؟ اين طوري اصلا سنسور نميشه گ اشت كه حتي tx و rx هم گرفته نميشه ميكروكنترلر ديگري هم گذاشت !
روش بعدي هم درايور هاي ديگر سايت يا ساخت درايور هست ، ايا اين طوري بهتره ؟؟
و اگه روش بهتري هم هست ممنون ميشم بگيد
با تشكر
سلام
اول اینکه چه نوع موتوری رو دارید استفاده میکنید و چند تا؟
اگر استفاده از شیلد های آردوینو برای شما محدودیتی ایجاد میکنه بهترین راهتون اینه که از ماژول های مختلف موتور درایوری که توی سایت هست استفاده کنید
همونطور که گفتید توی ایران هنوز خیلی ها این برد رو نمیشناسن اما شکر خدا فعالیت های خوبی داره انجام میشه. اضافه کنم که اگر زبان انگلیسیتون خوب باشه کافیه توی گوگل برای هر کاری که میخواید انجام بدید یه سرچ کوچولو بزنید! خیلی راحت به اگزمپل کد ها دسترسی پیدا می کنید بدون اینکه حتی بخواید اونها رو ویرایش کنید!!!

امیدوارم موفق باشید و از آردوینو لذت ببرید
سوالی بود در خدمتم