نمایش نتایج: از 1 به 10 از 37
Like Tree13 لایک

موضوع: تنظیم رطوبت و دمای گلخانه توسط آردینو

Threaded View

Member
    توی این کد هیچ مشکلی نیست ، قبلا هم گفتم که میخوام سه تا کلید وصل کنم به آردینو یک کلید بالا و یک کلید پایین برای کم و زیاد کردن و یک کلید هم برای رفتن به تنظیمات.
    در واقع میخوام وقتی که دفعه ی اول که کلید تنظیمات رو فشار دادم تنظیمات temp نمایش داده بشه و با دو کلید up و down دما رو کم و زیاد کنم و دفعه ی دوم که کلید تنظیمات رو فشار دادم بتونم رطوبت رو توش تنظیم کنم با کلید up و down.
    حالا چرا میخوام دما و رطوبت رو تنظیم کنم؟؟؟
    چون توی این گلخانه ای که قراره سنسور نصب بشه رطوبت باید 80 تا 90 درصد باشه و دما هم باید 20 تا 25 درجه. برای مثال ما دما رو روی 20 درجه توسط کلید تنظیم و کلید های up و down و رطوبت رو روی 85 درصد تنظیم میکنیم. خوب آردینو این اعداد رو که بهش دادیم رو میگیره و یه عمل مقایسه بین این اعدادی که ما بهش دادیم و اعدادی که سنسور dht21 نشون میده انجام میده. خوب ما دما رو روی 20 درجه تنظیم کرده بودیم حالا اگر دمای گلخانه بالای 20 رفت مثلا شد 25 ، اردینو یک رله رو که به یکی از این پین ها متصله فعال کرده و رله هواکش رو روشن میکنه و تهویه انجام میشه تا دما به چند درجه زیر 20 برسه مثلا 16 یا 17. حالا چرا زیر 20؟ چون اگه دما دوباره روی 20 بیاد و آردینو تهویه رو خاموش کنه خوب مسلمه که دقت سنسور نیم درجه است و اگه یک لحظه بیشتر از 20 درجه تشخیص بده دوباره فن روشن میشه.

حالا در مورد رطوبت: خوب ما رطوبت رو روی 85 درصد تنظیم کرده بودیم ، حالا فرض کنید رطوبت محیط 50 درصد باشه خوب مسلمه که آردینو رله ی مخصوص رطوبت رو فعال میکنه و بدین ترتیب دستگاه رطوبت ساز فعال میشه و اونقدر رطوبت تولید میکنه تا رطوبت برسه به 85 درصد و رله قطع بشه و دستگاه رطوبت ساز خاموش شه و تا وقتی دوباره رطوبت به زیر 80 نرسیده رطوبت ساز توسط آردینو روشن نشه.
    من فقط تونستم تا یه جایی کد نویسی کنم که کد هم گذاشتم واستون. و تمام چیز هایی که اینجا گفتم رو دیگه در توان من نیست برنامه نویسی کنم چون بیش از یک ماه نیست که دارم با آردینو کار میکنم لطفا کمکم کنید و راه های نوشتن این برنامه رو بگید که از چه دستوراتی میتونم استفاده کنم تا پروژه رو تکمیل کنم.

سپاس فراوان از شما و ببخشید که زیاد نوشتم.
    ویرایش توسط cjmj : 02-08-2016 در ساعت 08:12 PM