سلام دوستان
چطوری میتونم با mpu6050 از طریق nrf ارتباط برقرار کنم ؟
اگه ممکنه کد آردوینو رو میخوام ممنون
سلام دوستان
چطوری میتونم با mpu6050 از طریق nrf ارتباط برقرار کنم ؟
اگه ممکنه کد آردوینو رو میخوام ممنون
سلام
ارتباط mpu6050 که به صورت I2C هست و ارتباط با NRF24 به صورت SPI
قاعدتا هیچ مشکلی ندارید
میشه بگید از کدوم ماژول ها قصد دارید استفاده کنید ؟
واقعیتش میخوام یه رادیو کنترل درست کنم برای هواپیما اگه بتونم
2 تا ماژول NRF24L01-LNA-PA-Yellow دارم و یه mpu6050 و دو تا هم سروو موتور sg90
البته یه سری شماتیک و کد رو دارم وقتی میارم روی pcb و میخوام اجراش کنم نمیدونم چرا کار نمیکنه
با سلام
با تنها MPU6050 نمیشه برای رباتهای هوایی مثل کوادروتور رادیوکنترل درست کرد چون اونا به حداقل 4 کانال نیاز دارن ولی MPU6050 حداکثر 3DoF داره.
رادیوکنترل به این شکلی که مد نظر دارید برای رباتهای زمینی قبلا تو سایته زیر روش کار شده و ساخته شده
کنترل ربات توسط حرکات دست و ارسال فرامین با NRF24L01
ممنون دوست عزیز فرمایش شما درست ولی من رادیوکنترل کواد رو نمیخوام درست کنم، یه رادیوکنترل برای یه هوا پیمای ساده که چپ راست بالا و پایین رو داشته باشه با استفاده از mpu6050 و nrf و سروو موتو میخوام درست کنم
ویرایش توسط taher67 : 11-02-2016 در ساعت 05:24 AM
بینید پروتکل ارتباطی mpu6050 با آردوینو یا هر میکروی دیگه ای I2C هست . شما اول باید داده سنسور رو بخونید و با کد نویسی از توش زوایه در بیارید.
پروتکل ارتباطی NRF هم SPI هست . بعداز این که داده mpu6050 آمده شد میتونید ارسالش کنید با کدهای آماده NRF.
در مورد NRF اینجا جلسه بیست و ششم : راه اندازی NRF24L01 با آردوینو | وبلاگ آردوینو آموزش هست فارسی
در مورد mpu6050 هم سایتای خیلی خیلی زیادی داده دارن کافیه سرچ کنیدArduino mpu6050 .
این فایلی که اتچ کردم هم دقیقا پروژه خود شماست
از دوستان بابت راهنمایی تشکر میکنم
دوست عزیز آقای Magmagmary صندوق پیامتون پر شده اگه ممکنه رسیدگی کنید میخوام پیام خصوصی بدم نمیشه ممنون.
ویرایش توسط taher67 : 11-03-2016 در ساعت 08:53 PM