بسیار ممنون. چشم. با ماژول usb به TTL میشه گویا اینکارو انجام داد. منتها میخوام با همین آردوینو نانو انجامش بدم.
بسیار ممنون. چشم. با ماژول usb به TTL میشه گویا اینکارو انجام داد. منتها میخوام با همین آردوینو نانو انجامش بدم.
سلام دوستان. خوبین؟
دوستان من بالاخره موفق شدم ماژول رو آپدیت کنم فرمورش رو. اینم سیم بندیشه :
http://www.hobbyist.co.nz/sites/defa...e%20Wiring.jpg
فایل ها رو هم براتون آپلود میکنم که بی هیچ دردسری انجامش بدید. حالا یه مشکل تازه! دیگه چراغ قرمز رنگ روی ماژول روشن نمیشه ( یعنی ماژول خاموشه). بعدم تا وقتی وصله به آردوینو (نانو)، برد توسط IDE شناسایی نمیشه. یعنی پورت غیرفعاله. کسی راهی میدونه؟
اینم فایل ها: http://s2.picofile.com/file/82625588...BVS3N.rar.html
ویرایش توسط masoudamirian : 08-05-2016 در ساعت 11:47 AM
ماژول پروگرام شد. منتها هنوز کار نمیکنه مدار. با اینکه هرکار میکنم ماژول روشن نمیشه و اسم پورت روی ide غیر فعاله. کسی میدونه دلیل چیه؟ چندجا خوندم نوشته بود یا جریان کم میرسه به مدار، یا اینکه باید شیفتر سطح منطقی از 5 به 3.3 ولت بذارم سر راهش.
ویرایش توسط masoudamirian : 08-05-2016 در ساعت 01:05 PM
سلام
من الان دقیقا متوجه نمیشم که به نانو شما پورت کام اختصاص نمیده !
اگه قصد داری با نانو بتونی داده وایفای بفرستی از این لینک استفاده کن
Arduino to ESP8266 By Serial Communication | Martyn Currey
اگر که شیفتر دم دست نداری با دو تا مقاومت ساده هم میتونی همون کار رو انجام بدی
با استفاده از لینکی که بهت دادم میتونی وصلش کنی به آردوینو نانو و به esp8266 ات کامند بدی
سلام و عرض ادب.
والا حقیقتش با مقاومت ها دوکیلو و یک کیلو انجام دادم. منتها بازهم ماژول روشن نشد. ببینید موقعی که ماژول در mode آپدیت هست( یعنی GPIO0 به GND وصله) روشنه. اما به محض اینکه آپدیت تموم میشه و GPIO0 رو از gnd جدا میکنم، ماژول خاموش میشه.
منظور از عدم اختصاص پورت اینه که در IDE بصورت عادی وقتی پورت مثلا com2 فعاله و ارتباط باهاش مقدور، میشه تغییرش داد و ... اما به محض اتصال ماژول بهش هم صدای جداکردن یه دیوایس از ویندوز میاد، هم اون قسمت از منوی tools غیرفعاله. یعنی امکان تغییر پورت و.. نداره.
الان این لینک رو هم تست میزنم. بسیار ممنون. فقط یه چیزی، از خروجی 3.3 ولتی آردینو استفاده میکنم. مشکلی که نداره؟ منظورم از لحاظ جریان و...
به احتمال زیاد علت اینکه یهو ارتباط نانو با کامپیوتر قطع میشه و خود برد هم خاموش میشه همینه که داری پاورشو از آردوینو میگیری
این حالت یا زمانی پیش میاد که تو مدار اتصال کوتاه باشه ا زمانی که اردوینو برای انجام یه کاری کم بیاره
اگر این حالت طولانی مدت طول بکشه باعث سوختن آردوینوت میشه
اگه به همین لینک هم دقت کنی میبینی پاورش رو اکسترنال گرفته
سلام. آقا صلوات بلند عنایت کنید!!! راه اندازی شد! مشکل از تغذیه بود. الان به AT جواب داد و OK زد. magmagmary جان دستت دردنکنه. عالی.
آقا یه مشکلی. ماژول کار میکنه، مشکلی نیست. اما تو سریال مرتب و پشت سرهم داره یه سری حروف نامشخص نوشته میشه. دلیلش چیه؟