نقل قول نوشته اصلی توسط behzad70 نمایش پست ها
من توی دیتا شیت این ماژول خوندم ظاهرا این ماژول به نور محیط هم حساسه و این ینی اینکه برای دزدگیر مناسب نیست
اما چرا توی فروشگاه به این موضوع اشاره نشده ؟ من 6 تا از این سنسور ها خریدم متاسفانه به دردم هم نمیخوره
سوال : سنسور EL-55 مناسب دزدگیر هست؟ من میخام درست مثل دزدگیرهای بیرون باشه و نور خورشید و ... روش اثر نزاره ینی فقط حرکت انسان رو سنس کنه
الان تست کردم به این شکل که جلوش ثابت شدم تا حرکت رو تشخیص نده ، تکون که میخوردم حرکت رو شناسایی میکرد ، اما وقتی بدون تکون خوردن نور چراغ مطالعه ای که دستم بود و به سمتش گرفته بودم رو کم و زیاد میکردم (با اینکه نزدیکش هم بودم) حرکتی رو تشخیص نمیداد ، (لامپ چراغ مطالعه رشته ای)
الان برا من داره خوب کار میکنه و نوشته های روی قسمت نارنجی رنگ پتانسیومترها نزدیک و روبه روی هم قرار گرفتن

تا جایی هم که من میدونم و امیدوارم درست باشه تو اینا یه صفحه هست که برخورد موج مادون قرمز بهش باعث ایجاد پتانسیل الکتریکی میشه و سنسور هم از مقایسه اختلاف پتانسیل هر لحظه با لحظه قبل تشخیص میده که حرکتی بوده یا نه ، پس به نظر میاد اگه جسم غیر جانداری هم بیوفته جلوش و مقدار ورودی مادون قرمزش تغییر کنه باز باید عمل کنه ، اگه خیلی هم آهسته جلو اینا حرکت کنی احتمال اینکه تشخیص ندن هست به گمونم