سلام
باتوجه به اینکه قطر خیلی کمی است (حدود 0.2 میلیمتر) من فکر میکنم با لیزر حدودا 2 تا 5 وات بشه اینکار رو راحت کرد!
تجربه کافی دارم، مشکلم فقط چرخ دنده است که اینجا گیرم نیومد
اگه بخوام فرز بسازم باید کلی خرج اسپیندل و مته کنم (و مته هم احتمالا هر روز بشکنه) اما لیزر مثلا 5 وات یه بار خرجش میکنی تا مدتها کار میده و کیفیتشش هم بیشتره
دوستان اگه کسی نظری در مورد برش با لیزر تجربه عملی داره منو راهنمایی کنه ، خوشحال میشم
سایت های انلاین دیگه چرخ دنده دارند ، مشکل هزینه اش برای من هست ، اخه کی میاد مدل 10 سانتی رو بخره 5 هزار تومن ؟! یا چرخ دنده معمولی رو بخره 1 هزار تومن ؟ من چون فعلا ازمایشی هست با یه راه حل مسخره مشکل رو حل کردم اما شما اگه کارتون حرفه ایی هست میتونین بدید براتون برش لیزری بدن (چرخ دنده از جنس پلکسی ) یا از مکانیزم پیچی استفاده کنید .
پروژه من با الگو برداری از یکی دوستان یک پرینتر 3 بعدیه که برای محور z از محور و شاسی پرینتر سوزنی استفاده کردم، ومیخوام طوری بسازمش که هم بشه برای برش لیزری ازش استفاده کرد و هم پرینتر سه بعدی! حالا چون از محور پرینتر سوزنی استفاده کردم لیزر بهتر از اسپیندل هست برام، چون لیزر نسبت به اسپیندل سبک تر و اصطکاک فیزیکی با جسم مورد برش نداره => در نتیجه فشاری به محورم نمیاد (چون محورم برای کارای سنگین نیست! و من میخوام از همین مکانیزم استفاده کنم)
ویرایش توسط ehsaun_kkt : 10-02-2014 در ساعت 09:36 AM