مدیر گرامی - ایا این دیود ها به فروشگاه اضافه خواهند شد؟ در صورت مثبت بودن کی؟
متشکر
مدیر گرامی - ایا این دیود ها به فروشگاه اضافه خواهند شد؟ در صورت مثبت بودن کی؟
متشکر
سلام
دیود لیزر 1تا 3وات 445 نانو متر موجود کنید
باتشکر
سلام
همین الان دارن اضافه میشن ، البته به قول شیرازی ها ما الان دقیقا تو چالشیم![]()
من خودم لیزر میخوام اما نه خیلی گرون - 200 یا 300 میلی وات مثلا چند میشه ؟؟؟
من دابل 350 میلی وات دارم میتونم برات بفرستم چند تا میخوای؟
من منظورم الان نبود یدونه دارمکارمو راه میندازه .
خوشبختانه فروشگاه داره محصولات جدید روز به روز اضافه میکنه . من برای ساخت دستگاه برش لیزری cnc یک سری لوازم میخواستم که اگه فروشگاه داشت می گرفتم اما نداره و نمی دونم اصلا کجا داره و قیمتش چجوری هست - یک عینک لیزر که کور نشمو یک سیستم که موتور های استپر حرکت کنن ، چرخ دنده شانه ایی یا ریل چرخی خوب پیدا نشد و به راه حل سیستم پیچی نگاه کردم . مشکل اینه که ادم پیچ رو چطور جای شفت بزاره ، بهتره که بصورت پیشفرض این طوری باشه ، مثل مدل های توی dvd writer ها ؛ مثل عکس :
اما باید dvd writer پیدا کنم . لیزر هم توی dvd writer هست . حالا اگه فروشگاه از این موتور ها و لیزر و از این تیپ چیزا بیاره خیلی خوب میشه ! چون اکثر کسانی که وارد الکترونیک میشن خیلی علاقه به cnc دارند - من به شخصه مدلی که میسازم خیلی "ریز" هست چون 6 در 6 سانت میشه (البته بر اساس طول پیچ روی موتور میگم)
یک نکته که مهمه اینه که موتوری که پیچ دار هست ریلش روش باشه . الان موندم چجوری این ریل رو سوار کنم !!!
و یک نکته خارج از این ، یه ایده برای ساخت برش فوم دارم ، در موردش بعدا تاپیک میدم : ادم یه سیم مسی برداره مثل برش فوم نصب کنه بعد بهش برق بده ، اما سر راه برق (مستقیم مسلما ) یه عالمه مقاومت 5 وات کم-اهم بذاره مثلا 10 اهم . این طوری داغ میشه !!!
سلام اونی که شما بهش اشاره کردین میگن lead screw که تو صنعت مورد استفاده هست هرجایی که بخواهید حرکت چرخشی رو به رفت و برگشت تبدیل کنید
نوع پیشرفته تر هم هست که میتونه فشارهای بالا تحمل کنه و اصطکاک کمتر داره و مسلما گرونتره بهش میگن ball scerw توی cncها بیشتر استفاده میشه
ball screw , lead screw ها در سایزهای مختلف هستند و قیمتهای بالایی هم دارند
برای تبدیل یه حرکت چرخشی یه رفت وبرگشت علاوه بر این شما به دهها قطعه دیگه هم نیاز دارید ...
اما ورود به این بخش و ساختن دستگاه های اینگونه نیاز به مطالعه و تجربه زیاد داره و اینقطعات مکانیکی بشدت با ارزش و گرونقیمت هستند
پس قبل از خریدن هر چیزی خوب مطالعه کنید