سلام اونی که شما بهش اشاره کردین میگن lead screw که تو صنعت مورد استفاده هست هرجایی که بخواهید حرکت چرخشی رو به رفت و برگشت تبدیل کنید
نوع پیشرفته تر هم هست که میتونه فشارهای بالا تحمل کنه و اصطکاک کمتر داره و مسلما گرونتره بهش میگن ball scerw توی cncها بیشتر استفاده میشه
ball screw , lead screw ها در سایزهای مختلف هستند و قیمتهای بالایی هم دارند
برای تبدیل یه حرکت چرخشی یه رفت وبرگشت علاوه بر این شما به دهها قطعه دیگه هم نیاز دارید ...
اما ورود به این بخش و ساختن دستگاه های اینگونه نیاز به مطالعه و تجربه زیاد داره و اینقطعات مکانیکی بشدت با ارزش و گرونقیمت هستند
پس قبل از خریدن هر چیزی خوب مطالعه کنید
من چرخ دنده شانه ايي رو ترجيح ميدم تا اين روش ، با اين كه چرخ دنده دردسر داره ولي مزايايي هم داره . اگه جايي داشته باشن و زياد گرون نباشه مي گيرم . مشكل بعدي هم عينك ليزر و خود استپر هست ، ظاهرا اون ارزون ها كار منو نمي كنن مدل درست هم همون ١٩ هزار تومني هست كه ١٩ هزار تومنه ...
سلام
باتوجه به اینکه قطر خیلی کمی است (حدود 0.2 میلیمتر) من فکر میکنم با لیزر حدودا 2 تا 5 وات بشه اینکار رو راحت کرد!
تجربه کافی دارم، مشکلم فقط چرخ دنده است که اینجا گیرم نیومد
اگه بخوام فرز بسازم باید کلی خرج اسپیندل و مته کنم (و مته هم احتمالا هر روز بشکنه) اما لیزر مثلا 5 وات یه بار خرجش میکنی تا مدتها کار میده و کیفیتشش هم بیشتره
دوستان اگه کسی نظری در مورد برش با لیزر تجربه عملی داره منو راهنمایی کنه ، خوشحال میشم
دوست گرامی با لیزر کمتر از 100 وات نمیتونید فلز ببرید! چون فلز انعکاس بیشتری داره! و گرما رو دفع میکنه!
لیزر خرجش بیشتر از اسپیندل و مته هست!
سایت های انلاین دیگه چرخ دنده دارند ، مشکل هزینه اش برای من هست ، اخه کی میاد مدل 10 سانتی رو بخره 5 هزار تومن ؟! یا چرخ دنده معمولی رو بخره 1 هزار تومن ؟ من چون فعلا ازمایشی هست با یه راه حل مسخره مشکل رو حل کردم اما شما اگه کارتون حرفه ایی هست میتونین بدید براتون برش لیزری بدن (چرخ دنده از جنس پلکسی ) یا از مکانیزم پیچی استفاده کنید .
حرف شما مثل این میمونه که بگی یک کیلو پنبه سنگین تره یا یک کیلو اهن!!! در واقع شما هنوز با مفاهیم اشنایی ندارید!
وحشتناک قوی یعنی چی؟! لیزر گازی دی اکسید کربن 5 وات من ندیدم تا الان! اگر بوده 40 وات و بالاتر بوده!
500میلی وات به چه دردت میخوره!؟ 20 تومن میشه 650 نانومترش 350 میلی وات
ویرایش توسط voyager : 10-01-2014 در ساعت 07:43 PM
من ٥٠٠ ميلي وات براي حكاكي ميخوام و كار صنعتي هم انجام نميدم پس حاضرم صبر كنم چند دور بره و ببره (سرعتش مهم نيست) و تنها مشكلم اينه كه بايد موتور هامو تست كنم (خسته كننده هست :d)