سلام
sim808 را از فروشگاه خرید کردم.و به آردوینو وصل کردم.at را که می فرستم جواب ok نمی دهد.
یک led قرمز ثابت است و یک LED یک ثانیه روشن و سه ثانیه خاموش می شود.ظاهرا مشکل دارد.
روش راه اندازی این ماژول را می خواستم.
سلام
sim808 را از فروشگاه خرید کردم.و به آردوینو وصل کردم.at را که می فرستم جواب ok نمی دهد.
یک led قرمز ثابت است و یک LED یک ثانیه روشن و سه ثانیه خاموش می شود.ظاهرا مشکل دارد.
روش راه اندازی این ماژول را می خواستم.
وقتی 5 ولت 800 میلی آمپر استفاده می کنم در کنسول سریال از ماژول پیامی نمیاد ولی وقتی آداپتور 6 ولت 400 میلی آمپر می زنم در صفحه سریال پشت سر هم نوشته های نا خوانا می آید و قطع نمی شود و چراغ led tx آردوینو دائم کار می کند.
کدوم sim800 ?
اگه قرمزه باشه که ماکزیمم باید بهش 4.2 ولت بدی اگه آبیه باشه 5 ولت
قدم اول ولتاژ مناسب بده ببین سیم کارتت زنگ می خوره یا نه
وقتی زنگ خورد قدم اول طی شده
حالا با ارتباط سریال وصلش کن به یه مدبل سریال به USB
فقط باید دقت کنی که ترتیب ها ضربه در باشه
tx به rx
rx به tx
تا این جا رو برو ببین کامند میگیره
ماژول این هست.
ماژول GSM SIM808 با قابلیت GPRS / GPS / SMS
ولتاژ 5 تا 18 زده.با آردوینو AT را OK داد و بقیه کد ها را error می دهد.یک مبدل تهیه می کنم و تست می کنم.
بعد از اتصال ماژول به آردوینو، ماژول را به یک منبع تغذیه 5V 1A وصل کنید و کد زیر را در آردوینو آپلود کنید.
اگر ال ای دی ماژول یک ثانیه روشن و سه ثانیه خاموش باشد یعنی به شبکه وصل شده است.
سپس مانیتور سریال را باز کنید و boudrate را 19200 و نوع فرمت را گزینه آخر انتخاب کنید.کد://this sketch is used for testing SIM808 Shield with Arduino// #include <SoftwareSerial.h> SoftwareSerial mySerial(2, 3); //Rx , Tx void setup() { // Open serial communications and wait for port to open: Serial.begin(19200); mySerial.begin(19200); } void loop() // run over and over { if (mySerial.available()) Serial.write(mySerial.read()); if (Serial.available()) { while(Serial.available()) { mySerial.write(Serial.read()); } mySerial.println(); } }
کدهای AT را در کنسول می زنیم و جواب ها را دریافت می کنیم.در لینک زیر تمام pdf های این ماژول گذاشته شده است.
SIM808
اگر AT را بفرستید باید OK را برگرداند.وقتی به سیم کارت زنگ می زنیم باید RING را در کنسول می بینیم که با فرستادن ATA تماس وصل می شود و با ATH قطع می شود.
AT
OK
RING
RING
RING
ATA
OK
ATH
OK
برای تست GPS: با این کد GPS فعال می شود.
AT+CGNSPWR=1
OK
این کد مختصات را می دهد.
AT+CGNSINF
+CGNSINF: 1,1,20160114214354.000,*********,*********,1249.70 0,1.81,175.5,1,,1.5,1.8,0.9,,10,4,,,37,,
که با جستجوی مختصات در گوگل، موقعیت در نقشه را می توانید پیدا کنید.
وقتی به سیم کارت پیام بدهید در کنسول سریال CMTI: "ME",22+ نمایش داده می شود.برای خواندن پیام از این کد استفاده می کنیم:
AT+CMGF=1
OK
AT+CMGR=22
+CMGR: "REC READ","+98919*******","","16/01/15,20:53:53+14"
test3
نمی دانم به چه علت وقتی بخواهیم پیام بفرستیم بعد از فرستاندن پیام هیچ پیامی فرستاده نمی شود و خط فرمان عوض نمی شود.
"AT+CMGS="+989196384121
< THIS IS A TEST<Ctrl+Z<
<
<
ضمناً کد AT+CGPSPWR جواب نمی دهد و error می دهد.
دوست خوب من اول این که متشکریم بابت اشتراک اطلاعاتت
دوم این که این سلسله کامند برای ارسال اس ام اس انگلیسی رو تست کن:
کد:sendCommand("AT+CSCS=\"GSM\"", 200); sendCommand("AT+CMGF=1", 200); sendCommand("AT+CSMP=17,167,0,0", 200); sendCommand("AT+CMGS=\"09331424592\"", 500); sendCommand("Salam\r\n\x1A", 0);
من اینا رو رو سیم 800 تست کردم ولی کامندای این جور چیزا بین همه سیم ها مشترکه