لطفا یک دستگاه را به صورت واقعی تست کنید و مشکل را از نزدیک ببینید. به نوشته ها و داکیومنت ها توجه نفرمایید و یک مدل را تست نمایید لطفا.
لطفا یک دستگاه را به صورت واقعی تست کنید و مشکل را از نزدیک ببینید. به نوشته ها و داکیومنت ها توجه نفرمایید و یک مدل را تست نمایید لطفا.
فرکانس های این تجهیزات طبق کالاهای موجود در سایت شما یا 125 کیلوهرتز هستند و یا 13.56 مگاهرتز.
حالا به نظر شما اینکه تومشخصات این دستگاه در سایت شما 13.56 کیلوهرتز قید گردیده صحیح است؟
اگر کارت 13.56 کیلوهرتز موجود دارید من میتونم سفارش بدم؟
البته من فکر کنم تو توضیحات سایت شما باید اشتباه تایپی وجود داشته باشه.
در هر صورت ممنون میشم بفرمایید در حال حاضر باید دقیقا از چه کارتی برای این دستگاه استفاده کنم؟
ببین من با 13.56 تست کردم کار کرد بدون هیچ مشکلی
اره هست :
کارت RFID - تگ آر اف آی دی - کارت آر اف آی دی 13.56MHz
با تشکر از پاسخ و پیگیری شما.
من میدونم که 13.56 مگاهرتز موجوده. اما تو مشخصات این دستگاه که هنوز هم تو سایت شما و در قسمت توضیحات این دستگاه
و در انتهای قسمت Technical parameters قید شده، فرکانس دستگاه رو 13.56 کیلوهرتز نوشته ! نه 13.56 مگاهرتز.
این اشتباه تایپی تا الان باعث سردرگمی بنده بوده. لطفا اصلاح بفرمایید.
با توجه به اینکه محصول قبلی مشابه نیز 125 کیلوهرتز بوده احتمال به وجود آمدن این خطا برای بقیه دوستان هم وجود داره.
سلام ببخشید من خوشبختانه مشگلی در وارد کردن کارت ندارم اما نمیدونم چطور دستگاه رو نصب کنم. +12 و gnd رو به یک آداپتور 12 ولت وصل می کنم حالا برای قفل باید به کدوم پایه ها وصل کنم ؟
میشه بجای قفل الکتریکی از درب بازکن آیفون خونه استفاده کرد؟
سلام دوستان من اینو کارت ریدرشو ردیف کردم ولی نمیدونم چطوری میشه پسورد بهش داد پسورد برای باز کردن در لطفا راهنمایی کنین