سلام دوستان
یه سوال داشتم
در این ماژول میشه یک گیرنده و 20 فرستنده داشت؟
به طور مثال روی 20 کانال مختلف داده ها ارسال بشن و فقط یک گیرنده اون 20 کانال رو دریافت کنه؟
اگر شدنی هست لطفا با مثال راهنماییم کنید
متشکرم
سلام دوستان
یه سوال داشتم
در این ماژول میشه یک گیرنده و 20 فرستنده داشت؟
به طور مثال روی 20 کانال مختلف داده ها ارسال بشن و فقط یک گیرنده اون 20 کانال رو دریافت کنه؟
اگر شدنی هست لطفا با مثال راهنماییم کنید
متشکرم
شما در متن نوشتید پایه ceبه 8 و پایه csnبه 7 متصل شود ولی در برنامه عکس این را نوشتید یعنی نوشتید
7=ceو csn=8
کدام درست .البته بنظر من برنامه درست و متن بالا اشتباه است
سلام خدمت دوستان
اگر کسی از نحوه صحیح تنظیم رجسترهای nrf24l01+ برای ارتباط با ارسال ack به فرستنده اطلاعی داره محبت کنه جواب بده؟
اطلاعاتم به گیرنده میرسه ولی تصدیقACK دریافت نمیکنم. با تمام رجیسترهایی که مربوط به فعال سازی ack هستن کار کردم ولی جوب نگرفتم...
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من از افتاب رایانه ماژول ماژول NRF24L01+PA+LNA - برد 1 کیلومتر و ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی با برد 1000 متر گرفتم برای راه اندازی این دو برد از مثال "Hello World" لینکشم میذارم براتون استفاده کردم و کاملا سیم بندی درسته فقط این نتایج برام حاصل شد وقتی NRF24L01+PA+LNA فرستنده میکنم و ماژول NRF24L01P دو چیپ ،اصلی، نروژی گیرنده کار نمیکه !! وقتی جای این دو تارو عوض میکنم کاملا درست کار میکنه مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصولا هر دو ماژول هم در مد فرستنده و گیرنده کار کنن ولی ماژول NRF24L01+PA+LNA در مد فرستنده کار نمیکنه!!!!!!!!
http://howtomechatronics.com/tutorials/arduino/arduino-wireless-communication-nrf24l01-tutorial/
اینم اینک همون مثالی که تست میکنم "Hello World"
لطفا بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
و از سریال مونیتور جزئیات دو ماژول تو عکس براتون چاپ کردم
ویرایش توسط farzintey : 02-09-2018 در ساعت 08:57 AM
سلام میشه 22 تا آردوینو nano رو به عنوان فرستنده و یک uno به عنوان گیرنده تنظیم کرد و کار کنه؟؟ nano ها فقط یک رشته 4 حرفی رو قراره هر ثانیه ارسال کنن... آیا جواب میده ؟
سلام دوستان
من می خواستم با یه فرستنده گیرنده بیسیم صدا رو به فاصله حدود 300 متری منتقل کنم(محیط خانه تقریبا) ، البته کیفیت صدا خیلی برام مهم نیست. بهترین گزینه برایه ارسال صوت تو این فاصله از نظر شما چی هست؟و برای میکروفون از چه ماژولی استفاده کنم؟
سلام ، وقتتون بخیر
میشه 2 تا +nrf24l01 رو به یک آردوینو متصل کرد ؟