نمایش نتایج: از 1 به 10 از 238
Like Tree63 لایک

موضوع: ماژول انتقال بیسیم اطلاعات +nrf24l01 ( فرکانس 2.4g ) + آنتن

Hybrid View

مدیر اصلی
    سلام
    این 11 12 13 پایه های برد آردوینو هست ، باید معادلش رو روی میکرو مورد نظر خودتون پیدا کنید.

* MISO -> 12 * MOSI -> 11 * SCK -> 13 * * Configurable: * CE -> 8 * CSN -> 7 */
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط spark نمایش پست ها
    سلام
    این 11 12 13 پایه های برد آردوینو هست ، باید معادلش رو روی میکرو مورد نظر خودتون پیدا کنید.

* MISO -> 12 * MOSI -> 11 * SCK -> 13 * * Configurable: * CE -> 8 * CSN -> 7 */
    اردوینو پرو میکرو منظورمه

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط golabi نمایش پست ها
    اردوینو پرو میکرو منظورمه
    با سلام من آردوینو مگا رو با آردوینو پرو مینی را با این ماژول بیسیم به هم وصل کردم

فقط یادتون باشه شما با استفاده از کتابخانههای بالا نمیتونید پایه هارو خودتون عوض کنید پس بل اجبار باید از دیتا شیت آردیونو خودتون پایهای فوق ( * MISO -> 12 * MOSI -> 11 * SCK -> 13 * * Configurable: * CE -> 8 * CSN -> 7 */) را پیدا کنید
    لایک کردن

مدیر اصلی
    نقل قول نوشته اصلی توسط balal_art نمایش پست ها
    با سلام من آردوینو مگا رو با آردوینو پرو مینی را با این ماژول بیسیم به هم وصل کردم

فقط یادتون باشه شما با استفاده از کتابخانههای بالا نمیتونید پایه هارو خودتون عوض کنید پس بل اجبار باید از دیتا شیت آردیونو خودتون پایهای فوق ( * miso -> 12 * mosi -> 11 * sck -> 13 * * configurable: * ce -> 8 * csn -> 7 */) را پیدا کنید
    سلام
    دقیقا همین طور هست ، برد های آردوینو پین مپ های متفاوتی دارند، کدهای ما بیشتر برای برد uno هست ، اما با تغییر پین ها به راحتی می تونید روی بردهای دیگه هم استفاده کنید، فقط باید پین های مشابه رو روی بردتون پیدا کنید و تغییرات رو اعمال کنید
    لایک کردن

Junior Member
    وظیفه هر پایه ماژول چیه و باید به کجا ول بشه؟

Member
    سلام ایا پایه های cn,csn برد uno با pro mini یکی هستش؟؟؟