نمایش نتایج: از 1 به 10 از 238
Like Tree63 لایک

موضوع: ماژول انتقال بیسیم اطلاعات +nrf24l01 ( فرکانس 2.4g ) + آنتن

Hybrid View

Junior Member
    سلام.

دوستان من یک مودم یا فرستنده انترنت میخوام که 7 8 کیلومتر هوای برد داشته باشه ایا چیزی هست.؟ یا چجوری میتونم با کمترین هزینه راه بندازم. منط.ه کارمون بیابون هست و فاصله 7 8 کیلومتریمون یک ابادی هستش ک اونجا اینترنت داره و من میخوام یک خط اینترنت توی یکی از خانهای اونجا بگیرم و با یک مودم یا چیز دیگه اینتر بگیرم توی مسیرم هیچ مانعی نیست صاف صاف هستش حالا ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات یا اگاهی دارن در اختیارم بگدارن.

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط J HOOSHMAND نمایش پست ها
    سلام.

دوستان من یک مودم یا فرستنده انترنت میخوام که 7 8 کیلومتر هوای برد داشته باشه ایا چیزی هست.؟ یا چجوری میتونم با کمترین هزینه راه بندازم. منط.ه کارمون بیابون هست و فاصله 7 8 کیلومتریمون یک ابادی هستش ک اونجا اینترنت داره و من میخوام یک خط اینترنت توی یکی از خانهای اونجا بگیرم و با یک مودم یا چیز دیگه اینتر بگیرم توی مسیرم هیچ مانعی نیست صاف صاف هستش حالا ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات یا اگاهی دارن در اختیارم بگدارن.
    این ایده شما رو خوده من داشتم و روش کار کردم تقریبا با آردوینو این کار نشدنیه (میشه اما با سختی های زیاد و در آخر میبینی سرعت اینترنتی که بهت میده از دایال آپ کمتره)
    بهتره یک رسبپری پای تهیه کنید و به ماژولی مثل nrf24l01 نصب کنید و از اون طرفم با کابل شبکه یا wifi رسبپری رو نصب کنی به اینترنت
    این طرف یک آردوینو رو مجهز به همین ماژول کنید و بینا بین اینا یک پروتکل تعریف کنی و واسش برنامه بنویسی (بازم پیشنهادم رسبپری هست)

کار نشدنی نیست اتفاقا هم خیلی خوب و باحال میشه
    اما باید ببینید صرف داره همچین کاری چون یک فرستنده و گیرنده قوی wifi بخرید فکر کنم کمتر هزینه ببره

اگر مایل به انجامش بودید اعلام کنید تا من هم تا جایی که میتونم کمک کنم کاره خوبی به دست میاد

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط j hooshmand نمایش پست ها
    سلام.

دوست عزیز شما در واقع میخوای یک مودم بیسیم با برد 8 کیلومتر بسازی؟!من تعجب میکنم از دوستانی که شمارو گمراه میکنن.
    1-همچین فرستنده ای که ورودی سریال داشته باشه با همچین بردی هیچ جا پیدا نمیکنی.
    2-شما اصلا با یه بورد 4 هسنه ای کار کن..ولی باید در حد یک سیستم عامل تو لینوکس برنامه بنویسی که یک عکس یا صفحه وب رو با مثلا spi انتقای بدی!
    اگر اونجا موبایل آنتن میده با همون gprs کنار بیا که در بیابان لنگه کفش غنیمته!