نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
Like Tree7 لایک

موضوع: ماژول سنسور تشخیص اثر انگشت خازنی fpc1020

Hybrid View

Junior Member
    سلام
    اره قسمت سریال . نه مشکل جایه دیگست چون من اومدم مقداری که تو rtf میریزه( واسه ایتکه بفهمه جواب حسگر چیه) رو چاپ کردم و عددش همیشه فرق میکنه و خیلی وقت ها هم 127 چاپ میکنه یعنی اثر انگشت ثبت شده .
    من دارم از مثال خود شرکتش استفاده میکنم بدون هیچ تغییری . حتی بعضی وقت ها میزنه ثبت انجام نشد یا ای دی از قبل وجود داره ولی وقتی نگاه میکنم میبینم ثبت میکنه.
    اتفاقا مبدل خریدم ازتون ولی نتونستم وصلش کنم . یعنی درست یاد ندارم، اگه میشه یه راهنمایی بکنید .
    فقط و فقط مشکلم همینه که موقع ثبت کردن مطمئن نمیشی که اثر انگشتت ثبت شده یا نه وگرنه همه کارای دیگش اوکی هست .

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط mr.mohammadi939 نمایش پست ها
    سلام
    اره قسمت سریال . نه مشکل جایه دیگست چون من اومدم مقداری که تو rtf میریزه( واسه ایتکه بفهمه جواب حسگر چیه) رو چاپ کردم و عددش همیشه فرق میکنه و خیلی وقت ها هم 127 چاپ میکنه یعنی اثر انگشت ثبت شده .
    من دارم از مثال خود شرکتش استفاده میکنم بدون هیچ تغییری . حتی بعضی وقت ها میزنه ثبت انجام نشد یا ای دی از قبل وجود داره ولی وقتی نگاه میکنم میبینم ثبت میکنه.
    اتفاقا مبدل خریدم ازتون ولی نتونستم وصلش کنم . یعنی درست یاد ندارم، اگه میشه یه راهنمایی بکنید .
    فقط و فقط مشکلم همینه که موقع ثبت کردن مطمئن نمیشی که اثر انگشتت ثبت شده یا نه وگرنه همه کارای دیگش اوکی هست .
    برای استفاده از تبدیل کافیه که به روش زیر پین ها رو وصل کنید:

TTL sensor
    VCC VCC
    GND GND
    TX RX
    RX TX

بعد یه پورت کام بهتون اختصاص میده و میرید تو نرم افزارهای کنسول سریال ، اون پورت رو باز می کنید و شروع می کنید به انتقال داده

اینجا چک کنید
    باید به ازای هر اثر انگشت یه کامند منظم دریافت کنید.
    ویرایش توسط magmagmary : 09-04-2016 در ساعت 11:11 AM
    لایک کردن