یه ماژول sim800 گرفتم . TX اصلا کار نمیکنه . زنگ میخوره . زنگ میزنه ولی هیچ پاسخی دریافت نمیکنم . ولتاژ پایه tx همیشه صفر مونده . درصورتی که باید 2.8 ولت باشه . اتصالاتشم درسته
به نظر من مشکل از ماژوله . کسی بر خورده ؟
یه ماژول sim800 گرفتم . TX اصلا کار نمیکنه . زنگ میخوره . زنگ میزنه ولی هیچ پاسخی دریافت نمیکنم . ولتاژ پایه tx همیشه صفر مونده . درصورتی که باید 2.8 ولت باشه . اتصالاتشم درسته
به نظر من مشکل از ماژوله . کسی بر خورده ؟
یعنی کلا کامندها رو که میفرستید OK نمی گیرید ؟
و این که کدوم ماژو 800L?
اکر مدل قرمز رنگ رو انتخاب کردید آیا ولتاژ 4.2رو رعایت کردید ؟
و این که tx و rx ها با مبدل به صورت ضربه دری متصل میشن؟
بله. مدل قرمزه. مدار درسته. زنگ هم زدم باهاش. به کامپیوتر وصل کردم. شبکه رو میشناسه کامل. پایه tx خرابه. شانس من بود. هیچ برگشتی نداره.
سلام
اگه پایه tx ماژول را خرابه؟!چطور فهمیدید زنگ می خوره و شبکه را می شناسه؟!!! اتو سریال مانیتور مگه مشاهده نکردید؟!!!!
با یه مولتی متر پایه tx ماژول خود و پین هدر روی برد را تست کنید شاید قعطی یا لحیم سرد و یا بردی که شرکت زده اون قسمت اگر متالیزه باشه درست متالیزه نشده!!! و قابل حل می باشید زود نا امید نشو...
در غیر این صورت به این پایه یا شکوک الکتریکی و یا پالس با دامنه بالا بهش دادید که این پین از کار افتاده
درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
نیایش دارند و نمایش ندارند
حیا دارند و ریا ندارند
رسم دارند و اسم ندارند…
با اهم متر هم خاموشی یه تستی بگیر شاید واقعا ازین نباشه ...
سلام
یه سوال
سیم کارت 4جی ایرانسل میذارم توی این ماژول sim800l زنگ که بهش میزنم میگه خاموشه؟
به نظرتون باید چه کار کنم
با تشکر
سلام. متشکرم از جوابتون.
ولی من حتی با کدی که خودتون گذاشتید (کد کامل sim800L) نه زنگ می خوره نه اس ام اس میگیره یا میفرسته.
ماژول at command ها رو جواب میده.
وقی از دستور ATD استفاده می کنم میگه No DIALTONE.
یه درخواست داشتم: اگر ممکنه یه کد برایم بذارید که فقط زنگ بخوره؟ اگر اس ام اس هم گرفت چه بهتر.(حداقل یه کم امیدوار بشم)
از سیم کارت 4G ایرانسل استفاده میکنم.
متشکرم